pátek 12. května 2017

Sliz do vany

Zmeň vodu na sliz a potom naspäť na vodu. Zábava do kúpeľa pre všetky deti. Poté stačí rozředit vodou a vypustit do odpadu. Simba Glibbi Slime, sliz do vany , výběr ze barev. Kč ušetříte Kč ( ) ks.


Sliz do vany

Poznámka k produktu: Popis a parametry. Modrý sliz do vany Nickelodeon Slime Bath představuje velice snadný a atraktivní způsob, jak znbsp;koupání udělat ještě větší zábavu. Stačí povrch teplé vody ve vaně rovnoměrně posypat jemným práškem Slime Bath, promíchat ho rukama snbsp;vodou a počkat několik minut. Slime baff je další variantou zábavy do koupele! Děti si odporný sliz zamilují stejně jako želatinu.


K dostání je ve třech barvách - modré, červené a zelené. Použití je snadné: vysypte obsah sáčku do 40l vody a během několika minut se vyzvoří sliz. Až budete chtít sliz zase rozpustit zpět na vodu, stačí sliz více. Vyrobte si doma kuličky do vany za pár korun.


Sliz do vany

Máloco se vyrovná tomu, když se po náročném dni naložíte do horké, voňavé, barevné vody. Po koupeli stačí jen doplnit vodu. Inzerát Gibbi - sliz do vany v okrese Břeclav, cena 2Kč, od hrackarnasrdicko na Sbazar. Chobotnice sliz lezoucí po skle 3ks plast 8cm na kartě.


Fisher Price - Sloník do vody. Cena: 1Kč, Lokalita: Ústí nad Labem. SLIZ DO VANY v prodejnách ALBERT.


Rosol do vany zábavný sliz v prášku Glibbi barvy Simba Proměň vodu v barevný rosol ! S rosolem Glibby od Simby, ve čtyřech barevných variantách, se zaručeně nudit nebudete. Glibbi se smíchá s vodou a může začít zábavné koupání. Hotový sliz již není třeba nijak upravovat. Hra může okamžitě začít. Sada na výrobu slizu potěší možností kreativní práce.


Slizová laboratoř či továrna na sliz nadchnou opravdové nadšence a posunou hru na novou úroveň. TIP: Zpestřete dětem koupel a pořiďte jim sliz do vany. V tomto slizu je možné se bezpečně. Přidejte směs boraxu do velké mísy k lepidlu a barvivu. Ideálně přidávejte po jedné polévkové lžíci.


Míchejte a hněťte, dokud nebude mít sliz ideální elastickou konzistenci. My jsme přidali celkem tři polévkové lžíce. Až si děti dohrají, nasypte do vany speciální prášek, který změní sliz zase zpátky na vodu.


Pořiďte sliz a další hračky do vany. Nemusíte se bát, že by vám sliz doma ucpal vanu – pomocí speciálního prášku jednoduše proměníte slizkou tekutiny opět na vodu a vypustíte. Dostupnost: Osobní odběr v Brně 18.


Sliz do vany

Prášek přemění vodu na barevný sliz a zábavné koupání může začít! U Vás doma nebo na Uložence do 19. Pokud se vám zdá Slime továrna na sliz příliš drahá, můžete pořídit třeba v Bambuli levnější sadu, která se jmenuje „Výroba slizu“.


Dají se sehnat velká a malá varianta. Pokud byste dětem chtěli dopřát sliz do koupele, pak se poohlédněte po českých internetových obchodech. Nezapomínejte, že sliz poměrně rychle vysychá a tvrdne.


Takže pokud si s ním děti zrovna nehrají, schovejte ho do uzavíratelné krabičky. Přidáním barviva nebo třpytek svůj sliz parádně vylepšíte. Sliz do koupele přináší zcela novou zábavu do koupele. Konečně je tu pořádný sliz ! Produkt je nedostupný.


V případě zájmu nás kontaktujte. Podobné fráze na Sleviste. Hračky pro kluky, hračky pro holky – vše skladem! Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.