pondělí 20. srpna 2018

Opticke vlakna na strop

Na druhú stranu postrádajú istú originalitu, a preto si Vám dovoľujeme odporučiť. Sety z optických vlákien slúžia na dekoratívne osvetlenie interiérov i ex. Rozdelenie dĺžok optických vlákien. Ak chcete ozdobiť a rozžiariť Vašu spálňu, detskú izbu či trebárs kancelária, nechajte si od nás namaľovať úplne unikátne Hviezdny strop.


Náš systém komplexne vyvíjame na Slovensku, prispôsobíme projektu a aplikácii alebo vyvinieme na mieru podľa aplikácie.

Pre dosiahnutie optimálneho svetelného výsledku je dôležité poznať techniku, svetelné vlastnosti a mať hlboký know-how, preto. Služby - Viete si predstaviť Váš biely strop , na ktorom cez deň nie je vôbec nič vidieť, ale v noci sa SÁM premení v realistické nočné nebo, ktoré bude príjemne a nerušivo svietiť niekoľko hodín a ráno… Hviezdne stropy - dekorácie a maľovanie interiéru a stropu detskej izby, spálne, hotelu. Detské motívy, žiarivé hviezdy a galaxie, nočné nebo i letná obloha.


Celý systém sa skrýva za dosku a len konce vlákna vystupujúce, ktorý je vytvoriť efekt hviezdy na nočnej oblohe. Ponúkame tiež sady vrátane dosky z plexiskla. Tieto súpravy nevyžadujú na strop a ich inštalácia na tradičné stropu trvá asi minút.


STROP - Betón SADROKARTÓN - - (servisný otvor, okraj stropného panelu, a pod.).

Napichať optické vlákna do vyvŕtaných dierok, pričom 1. Vyvŕtajte dierky do sadrokartónu na vyznačené miesta. Pri eme r vrtáku zvoľte podľa pr iemeru optick. Různě blikajících světýlek je na prodej mnoho. Nic se nevyrovná vlastnímu návrhu hvězdného nebe.


Vybírat můžete z naší nabídky. Hvězdná nebe z tvoří optická vlákna s LEDkovým nebo halogenovým zdrojem. Rovnako ako na obrázku by mal byť aplikovaný na samolepiace fólie Oracal, ktorý sa používa v reklame.


Náklady sú pomerne lacné. Hlavná vec - aby sa dohodli s tlačiarňami, a jas palety farieb zostať spokojní s výsledkami. Takýto film sa zvyčajne vyrába metre na dĺžku, takže budete musieť byť rozdelené do fragmentov pre vkladanie stropné postavu.


Napínavý strop s pohledem hvězdné oblohy s krystaly je obzvlášť oblíbeny v České republice. Leštěné čočky z Swarovski jsou připojeny k optickému vláknu s vnější části plátna a pomáhají vytvořit efekt hry světla, která vypadá dobře v prostorných vysokých místnostech. Strop hviezdne nebo je originálnym štýlovým zariadením na návrh zavesenej konštrukcie.


Jedná sa o sadrokartónový typ stropu na závesy, ktorého súčasťou sú strečové tkaniny a zabudované svetlo.

Niekedy sa namiesto filmu používajú iné materiály. Jedinečnosť dizajnu spočíva v jeho vnímaní. Naša ponuka okrem spomínaných produktov obsahuje najkomplexnejší výber optických vlákien a príslušnú optotechniku na trhu pre vlastnoručné vyhotovenie týchto unikátnych efektov. Stříkaná omítka cemix.


Po uhlazení hladítkem a vyzrání do druhého dne proběhlo přebroušení škrabákem na omítky kvůli dorovnání. Nic konkretne nemam, ale pri predstave ako zavrtavam milion vlakien do sdk stropu ma omyva. Kompletný stropný panel 200x120. Cena už od 720€ s DPH. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


PremiumCor Inakustik, Hama a ďalších. Tento svazek dvacetitří vláken je určen pro malé a střední sauny o rozměrech 3-m2. Optické káble na sklade.


Zakončení slabších vláken je závit Mu silnějších (4mm) je závit M8. Vlákna mají průměr 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.