úterý 15. září 2020

Vodní skůtr řidičák

Vodní skůtr řidičák

Změny pro vodní skútry. Nově platná vyhláška č. S platností novelizovaného zákona o vodách a zjednodušené vyhlášky se vodní skútry již nadále nevyčleňují z provozu a platí pro ně tak nově stejná pravidla jako pro rekreační lodě se spalovacím motorem. Naše společnost vodní skútry půjčuje buď jen lidem s průkazy VMP a ti, kteří nejsou držiteli. V případě, že byste si chtěli vodní skútr pořídit, a nevíte, jestli stojací, nebo. Kurzy zakončené zkouškou k získání průkazu vůdce malého a rekreačního plavidla – řidičák na loď ( vodní skůtr ). Je potřeba na babetu řidičák ? Na co si dát pozor při koupi ojetého motocyklu?


Vodní skůtr řidičák

Od kolika let se smí jezdit na skútru ccm? Potřebujete lodní řidičák , vybíráte kapitánský kurz, chcete kapitánský průkaz VMP? Jsme tu, abychom vás provedli všemi úskalími, které na budoucí rekreační kapitány čekají a naučili vás lodní teorii i praxi.


Na závěr kapitánského kurzu pro vás zorganizujeme praktické zkoušky (tzv. ověření praktických dovedností při vedení malého plavidla) pod dohledem. Chci se zeptat, jestli je mezi námi někdo kdo má doma vodní skůtr. Pokud máte řidičák , ve kterém je uvedeno, že můžete řídit motorku do ccm se skupinou B, můžete jezdit na pionýru i nadále.


Vodní skůtr řidičák

Prohánět se po vodní hladině uměli donedávna jen vodoměrky a dlouhovlasý Ježíš. Teď to na ní můžete rozjet i vy. Rozpalte to po vodě na skútru a nechte adrenalin a jásavou radost, aby rozpumpovaly vaše srdce. Buďte si jistí, že na Zážitky na vodě r ozhodně nezapomenete. Vybírejte z 2 nebo 60minutové jízdy.


Máte doklad od Babety? Podléha moped Manet Korado evidenci? Můžu řídit skútr s řidičákem typu B? Skutr je do 50cc, 1KW, 2T. Chci řidičák na loď, nechci řešit víc než musím. Chápeme, že některé kombinace skupin, zkoušek, doplňkových školení, kondičních jízd apod.


Vodní skůtr řidičák

Ty jako řidič bys měl mít řidičák - průkaz vůdce malého plavidla. Plavidla musí být registrovaná v plavebním rejstříku a musí mít technickou. Všechny tyhle věci řeší státní plavební správa. V republice má pobočky - Praha, Děčín, Přerov.


Nejsem si jistej, kam spadá Žďár, ale mohl by to být Přerov. Lze v Chorvatsku pujčit vodní skútr (s instruktorem) když jsem na tom nikdy nejel? Hledáme pro vás ve více než. Skůtr se půjčuje i vrací s plnou nádrží v okrese Vsetín.


Na požádání vodní skůtr dovezeme za příplatek. Vodní skůtr od nás je ideální zpestření vaší dovolené, kdy si můžete zařádit na skůtru samotném ve vlnách nebo na vodních lyžích které skůtr hravě utáhne a nemusíte utrácet tisícové částky za půjčovnu s omezenými možnostmi. Nová baterie a nový olej v motoru. Vyměněný STK a pojistka na celý rok 1kč. Prodám skůtr v původním stavu.


Dobře startuje a jede, skvělý zvuk. Bliká, svítí, troubí. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.