pátek 12. května 2017

Opravy plynových spotřebičů prostějov

Opravy plynových spotřebičů prostějov

Plynoservisy a plynové spotřebiče v Prostějově a okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Poskytuji energetické poradenství.


Přidat firmu do hromadné poptávky. Jan Roháček - majitel tel. Miroslav Šindelář - PLYNOP. Montáže plynových zařízení. Opravy plynových spotřebičů.


Zavolejte si dopředu na telefon , zda je volný termín pro návštěvu u Vás v místě instalace. Najděte dodavatele pro téma servis plynových spotřebičů. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte. Zajištění instalace a oprav plynových spotřebičů.


Opravy plynových spotřebičů prostějov

Veškeré služby poskytujeme především v činžovních a soukromých bytech v Praze a okolí. Naším cílem jsou bezchybně fungující a bezpečná plynová kamna a karmy našich zákazníků. Důležité upozornění ! Pro provedení bezpečného a bezproblémového servisu prosíme naše zákazníky, aby dodržovali nařízení vlády. Zajišťujeme veškeré plynařské práce a opravy. Dodáme plynové kotle a další spotřebiče rychle bez vašich starostí.


Servis detektorů plynu DHP v kotelnách. Prodej, montáž a servis plynových a elektrických spotřebičů. Roční servisní prohlídky plynových a elektrických kotlů, plynových zásobníků.


Nové stránky se připravují. Zajistíme kompletní služby od dodávky plynových zařízení, přes zapojení až po revizi či servis. Působíme v okrese Olomouc a Přerov, (dle dohody dále).


Naší výhodou je časová flexibilita a znalost nejmodernějších technologických postupů. Vyčistíme a odborně seřídíme Váš plynový spotřebič. Výměna plynových kotlů.


V případě poruchy Vašeho spotřebiče. Naše elektroopravna pro Vás zajišťuje opravy praček, sušiček, myček, sporáků, mikrovlnných trub i ohřívačů vody. Služby oprava servis. Provádíme opravy a servis plynových spotřebičů.


Nonstop plynaři - Olomouc, Přerov, Prostějov , Šternberk a okolí. Od kompletních realizací plynových vedení, přes opravy a rekonstrukce rozvodů, až po drobné opravy. Vše za rozumnou cenu.


Opravy plynových spotřebičů prostějov

Realizace, opravy a rekonstrukce rozvodů plynu. Firmy z okresu Prostějov. U nových plynových kotlů, které jsou v záruce, je jednou z podmínek pro případné uznání záruky. A jelikož jde o Vaši bezpečnost, nepodceňujte pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů a nechte si je jednou za rok zkontrolovat.


Pokud vám přestal fungovat sporák nebo kamna či máte pocit, že s vaším plynovým spotřebičem není něco v pořádku, kontaktujte nás. S námi máte zaručený hodinový servis a profesionální přístup, který si. Ale servis a opravy plynových spotřebičů neodkládejte.


Zemní plyn vytváří se vzduchem třaskavou směs a každý únik či netěsnost jsou nebezpečné. Toto nebezpečí známe, proto nikdy nenecháváme zákazníky čekat. Prodleva se určitě nevyplatí. Zvlášť například v zimní sezoně.


Je opravdu nepříjemné, když vám selže plynový kotel a venku jsou teploty pod mrazem. Havárie plynových spotřebičů. Při havárii - vypněte spotřebič, při úniku vody z kotle zavřete pokud možno všechny přívody do kotle a odpojte jej od el.


Při úniku plynu v budově, zavřete hlavní uzávěr plynu (HUP), vypněte hlavní jistič, nepoužívejte žádný plamen (např. svíčku) a otevřete okna a dveře a důkladně vyvětrejte. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.