pátek 12. května 2017

Konstrukce kadibudky

Stavba kadibudky – konstrukce – obvod. Jako první věc musíte postavit pevnou konstrukci ze stěn. Aby kadibudka vydržela a odolala větru, děšti. Tu uděláte tak, že položíte určitý počet desek nebo palubovek k sobě( kolik jich bude záleží na vás, tímto vznikne základní velikost) a dole i nahoře k nim našroubujete. Konstrukce kadibudky je jednoduchá ale zároveň pevná.


Zaručuje snadné používání po velmi dlouhou dobu.

Standardní rozměry kadibudky 1× 1× 2cm. Pršet do kadibudky na klíč může pouze minimálně srdíčkem ve dveřích při dešti s větrem tímto směrem. Důmyslná dřevostavba s kvalitní konstrukcí s více plášti. Nosná konstrukce s vysoce. Jednoho roku se však utrhl hlavní stavitel a vystavěl téměř honosnou trojmístnou kadibudku.


Komfort se nedá srovnávat, protože se člověk vyhne pohledům do jámy pod. Spodní rám z hranolu 8x6cm, horní z hranolu 4x4cm. Jako houby po dešti vyrostly poeticky nazývané kadibudky na počátku minulého století se vznikem trampských osad a později také chatových a.

Menší problémy bylo třeba překonat u konstrukce dřevěné střechy. WC, kostra trámky obložené palubkami. Dobrý den, také řešíme stavbu kadibudky , ale spíše z hlediska různých povolení atd. Vy, jestli je nutné stavbu kadibudky někam hlásit, např. Další věcí, která by neměla chybět snad na žádné stavbě, je.


They Were MEAN and HARSH to Him, but He Came Back to PROVE THEM WRONG! Tato varianta kadibudky na klíč je připravena pro umístění topného tělesa pro jednorázové, pravidelné nebo průběžné udržování teploty v kadibudce na klíč. Cena dle dohody na základě vybraných materiálů. Místo klasické kadibudky si můžete na chalupě postavit separační. Plastová zatravňovací dlažba je dražší než betonová, více ale svědčí.


Všechny naše kadibudky vyrábíme z masivního materiálu o minimální síle 19mm. Bezúdržbový plastový domek od výrobce Keter. Domky se vyznačují kvalitou, designem a extrémní.


Opakujte na opačnou polovinu střechy. Všechny dlouhé zbývající vruty použijte k prošroubovaní rámu panelů k sobě, aby došlo ke zpevnění celé konstrukce. Ešte v minulom roku som sa svojpomocne pustil do rekonštrukcie staršieho rodinného domu, v ktorom nebola toaleta.


Takže mojím prvým krokom bola výroba suchého záchodu – latríny.

Určite ju využijete, ak práve staviate dom. Je možné nabídnout nátěr kadibudky , šindel na střechu, plechovou střechu či ozdobné panty. Možné také upravit pro chemické WC. Doprava výhodně po celé ČR.


Pro úspěšnou stavbu kadibudky je zcela zásadní stabilní konstrukce. Takto vytvoříte všechny čtyři stěny. Tři z nich spojíte pevně šrouby a poslední zavěsíte do pantů, protože bude fungovat jako dveře. Našim dětem jsou známé pod názvem “ kadibudky ”. Já bych možná v dnešní uspěchané době využil ještě slogan čas jsou peníze, a proto se musí stihnout všechno naráz. Antikutil – kadibudka nové generace.


Takové bývaly i toalety minulosti – latríny, volně stojící kadibudky. Bez kadibudky to prostě nejde. Renovace oken,interiérové dveře,renovace podlah, výroba dveří, výroba nábytku , výroba altánu,realizace teras, oprava krovu. ADÉLA - kadibudka se stupínkem, pro volné vložení chemického WC.


Kadibudka je vyrobena z rámu (smrkové čtyřstraně hoblované latě o rozměru 6x4cm), který je pobit sušenými smrkovými palubkami o síle mm. Základ ale mají všechny stejný. Horákové, Hradec Králov é.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.