pondělí 3. srpna 2020

Ukládání betonové směsi

Vhodným podkladem může být starém PVC linoleum s plochou alespoň 2xm nebo použijeme zahradní kolečko. Směs musí být homogenní a složky rovnoměrně promíchané. Množství vody přidáváme podle toho, jakou výslednou konzistenci betonové směsi budeme podle použití potřebovat. Ukládání betonové směsi vyžaduje svědomitou přípravu.


Kontakty na obchodní zástupce (lité směsi).

Přeprava a ukládání betonové směsi 1. V našich betonárnách mícháme řady standardních betonových směsí, které jsou osvědčeným řešením pro většinu stavebních projektů. Přesné složení výsledné betonové směsi však záleží na velikosti drceného kamene nebo jemnosti štěrku do betonu, u cementu pak na jeho čerstvosti. Při dlouhodobém skladování totiž u něj dochází k zhoršení vlastností především nasáknutím větší vlhkosti.


Výroba, doprava a ukládání Betonové směsi Compacton jsou míchány na moderních betonárnách s plně automatizovanou výrobou adíky systému kontrol a pečlivému výběru vstupních surovin zaručujeme vždy vysokou kvalitu. Hotové směsi jsou na stavbu přepravovány v autodomíchávačích. Pro stavebníky je využití tohoto čerpadla výhodné zejména z důvodu možnosti ukládání betonové směsi bez nutnosti vjezdu na pozemek, případně hotovou zahradu.


Autodomíchávač, vážící mnohdy až tun, nemusí najíždět ani na chodník a nepoškodí tak osazené obrubníky či zámkovou dlažbu.

Betonové směsi přepravujeme našim zákazníkům vlastními domíchávači značek Scania, Man a Tatra o objemu - m3. Pro uložení betonu do hůře přístupných míst stavby využíváme autočerpadlo s domíchávačem SWING Stetter FBP 24. Pro dopravu cementových potěrů využíváme sklápěcích kontejnerových vozidel Man. Své objednávky uplatněte přímo na betonárně osobně nebo telefonicky.


V objednávce uvádějte požadovaný druh betonu, konzistenci, objem dodávek, počátek a rychlost betonáž a způsob ukládání. Provádíme čerpání betonu Betonpumpou SCHWING KVM 28m, na podvozku Tatra 815. Tato evropská norma specifikuje bezpečnostní požadavky pro stroje pro přepravu, stroje pro rozstřikování, stroje pro ukládání betonové směsi a malty nebo jejich složek. Strojní zařízení může být stacionární nebo pojízdné. Tato norma řeší veškerá významná nebezpečí, všechny nebezpečné situace a události relevantní pro stroje pro přepravu, rozstřikování.


UKLÁDÁNÍ A OŠETŘOVÁNÍ BETONU Beton by měl být uložen do konstrukce co nejdříve po vyrobení a měl by být zhutněn, aby se ze struktury betonu vypudily velké vzduchové bubliny. V našem systému Vám nabízíme zajištění produktů pro zhotovení betonových a anhydritových podlah za velmi výhodné ceny. Naprosto ideální a nejrychlejší je ukládání betonu čerpadlem – stačí – lidi, do bednění 1. Rovnání povrchu je velice snadné, ale je třeba použít tzv.


Můžete objednat malo i velkoodběratelské objemy a každá směs je rozdělena do několika podkategorií podle užitných vlastností a konzistence. V důsledku toho beton, obsahující vodoredukující přísady, potřebuje méně vody k dosažení požadovaných vlastností než beton, který tuto přísadu neobsahuje. Takto upravený beton může mít nižší vodní součinitel.


To obvykle znamená, že vyšší pevnosti betonu.

Použití: Rozprostírače slouží k ukládání betonové směsi do forem na formopodložkyči výrobní dráhy. Mohou být vybaveny hladícím zařízením pro vytvoření kvalitního povrchu výrobku, případně dalším přídavným zařízením. Zvláštní způsoby betonáže. Výhodou je malá hlučnost a spotřeba energie předávané přímo do betonové směsi , možnost zasunout hlavici vibrátoru do úzkých míst. Používají se k hutnění prostého i vyztuženého betonu.


Při objednávce betonu se rozhoduje nejen o nákupu samotného materiálu a jeho dopravě na stavbu, ale také o způsobu jeho ukládání do konstrukce. Přímo z mixu se ukládá asi betonu, pomocí čerpadel průměrně , zbývající procento připadá na tzv. V Praze je poměr ukládání pomocí čerpadel.


Plně automatizovaná výroba, systém kontrol a vybrané vstupní suroviny zaručují vždy vysokou kvalitu těchto produktů. Směsi jsou na stavbu přepravovány v autodomíchávačích. Výhradní zastoupení fy ARMOREX Ltd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.