pondělí 3. srpna 2020

Trakařový postřikovač

Popis: Předváděcí kus. Trakařový postřikovač AGS s benzínovým motorem - Uherské Hradiště, inzerce, prodám Předváděcí kus. MOTOROVÝ ZÁDOVÝ POSTŘIKOVAČ GARDEN FIELD L Inzerát byl odebran z oblíbených. Nesený plošný postřikovač AGS 2be. Postřikovač AGS trakařový s benzínovým motorem.


Trakařový postřikovač

Membránové čerpadlo je poháněno benzínovým motorem nebo jednofázovým elektromotorem. Zahradní postřikovač - šílená květina. Je vhodným strojem pro podniky služeb, které se p. Speciální postřikovače Speciální postřikovače. Jedná se o postřikovač přenosný s benzínovým motorem AGS 1 trakařový postřikovač s benzínovým motorem nebo postřikovač k připojení za motokultivátor AGS 150.


Dostupnost: na dotaz. PROFESIONÁLNÍ TECHNIKA. Dámská kožešinová čepice-klobouček. HARLEY-DAVIDSON pánská kožená bunda L-XL. LAMBESTE pánské nepoužité pružné tričko XXL.


Trakařový postřikovač

Nepoužitá kšiltovka dámská. Praktická výuka na Zemědělské škole v Táboře Stránky vznikly v rámci projektu digitalizace archivu Šechtl a Voseček. Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Před prvním uvedením postřikovače do provozu si přečtěte pozorně tento návod k obsluze a. Používejte pouze originální díly SOLO a pokud by nastaly nějaké problémy, obraťte se na odborného prodejce. Ostrikovac is a village in the municipality of Ćuprija, Serbia. Files are available under licenses specified on their description page.


Malý, praktický a snadno připojitelný k zahradní hadici: ideální postřikovač pro snadné zavlažování. B trakařový motorový postřikovač Obr. C ruční přenosný postřikovač. STARTER Vydáno dne 18.


Trakařový postřikovač

Rozšiřte svoji slovní zásobu o názvy každodenních předmětů. Ruční zádový postřikovač. Zádový postřikovač BRS20A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.