pátek 11. ledna 2019

Jekl 30x30x2 nerez

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out 30x30xon eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Měrná jednotka (MJ) kg Váha MJ.


Jekl 30x30x2 nerez

Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici! Touto metodou vzniká ochranná vrstva minimálně µm a její výhoda oproti.


Výrobní délka jeklů je běžně m, ale samozřejmě i tyto nerez profily Vám uříznem. Nerezový profil uzavřený 30x30xmm. E-shop nabízí jekle jakosti Wst. DPH: Hmotnost za MJ: kg: Cena za kg: 8Kč bez DPH 1Kč s DPH: Požadavek na množství a dělení materiálu. Pro aktuální dostupnost a ceník uvedených označení jeklů nás kontaktujte:.


Jsme největší obchod s magnety v ČR! Použití: vodorovný konstrukční prvek u pl. Ukončení na jekl 30x30x2. Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu! Jekl čtvercový 30x30xmm.


Materiál: Ocel, Povrchová. Vážení obchodní přátelé,. Maloobchod hutní materiál. Profil uzavřený ( jekl ) mat. Trubky svařované, bezešvé, mat.


Jekl 30x30x2 nerez

ArcelorMittal Tubular Products Karviná a. Tyto čtvercové profily nabízíme ve více. Prodám do dílny nebo garáže děrovanou desku na nářadí. J provedeni kartáčovaná nerez.


Více informací od 1Kč. Looking For 30x30x? Prodej nerezi a barevných kovů i na centimetry. Prodáváme registrovaným firmám i drobným. Skladem Staré Hradiště.


Jekl 30x30x2 nerez

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Cena platí pri osobnom odbere na predajni. Cena za kus s DPH (m) 22Kč Cena za kus bez DPH (m) 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.