pátek 11. ledna 2019

Jak vyčistit hadici od pračky

Jak vyčistit filtr od pračky. Návod jak filtr vyčistit , a zejména jak se k němu dostat, najdete v manuálu k vašemu přístroji. Obecně jde jen o to dostat se k filtru, vyjmout jej, a mechanicky. Vypustit vodu z pračky může být velmi rychlé, pokud odpojíte hadici od stroje. Chcete-li se zbavit kapaliny, je to možné i pomocí nouzové hadice.


Jak vyčistit hadici od pračky

Vyjmout usazeniny za těsněním Pokud si čistící prostředek do pračky plánujete pořídit, ale nevíte který je nejlepší, podívejte se k nám na Heureku. Hledáte levný a jednoduchý způsob, jak vyčistit pračku? V článku se dočtete, nejen, jak ji vyčistit a zbavit zápachu, ale také, jak se o pračku starat během jejího provozu. Návo jak filtr vyčistit , a zejména jak se k němu dostat, najdete v manuálu k vašemu přístroji.


Očistěte i otvor v pračce. Ten obvykle najdete někde dole na čelní straně pračky pod krycím víčkem. Vyšroubujte jej a pečlivě vyčistěte od zachycených vlasů, zbytků nití a žmolků z prádla. Nakonec ho propláchněte pod tekoucí horkou vodou. Filtr čistěte pravidelně, zhruba.


Jak vyčistit hadici od pračky

Ochrání spotřebič od usazování vodního kamene, a prodlouží tak životnost spotřebiče. Shrnutí: Jak na údržbu pračky v kostce. Po každém praní vytřete těsnění bubnu vlhkým hadříkem a nechte dvířka otevřená, dokud nevyschnou. Díky prevenci nebudete muset řešit, jak vyčistit pračku od zápachu.


Zápach v pračce - Diskuse - eMimino. Namontujte na přívodní hadici magnetický odvápňovač. Bude tam prostě někde něco, co se musí vylít a vyčistit.


Kromě vodního kamene totiž vaši pračku zanáší i plnidla, barviva a soli, které běžné. Dobry den, zase bych potřebovala poradit. Před nedávnem jsem si koupila pračku. Posledních asi dní mi špatně zdímala prádlo.


Ahojky, v zásobníku na aviváž se mi udělala plíseň a jsou tam usazeniny. Mám pračku s vrchním plněním a zásobník je špatně dostupný. Poraďte mi prosím nějaký fígl jak na to. Jestli hadici nedokážete odpojit a máte ji připojenou k pračce, pak při troše štěstí pomůže dlouhý drát s háčkem, ale na to bych nevsázel.


Opatrně s litím louhu a podobných věcí do samotné pračky. Není nerez jako nerez. Vyčistit je naštěstí není tak složité. Pro začátek si připravte 3-dávky čističe pračky , nebo zhruba kg kyseliny citronové, papírové utěrky a běžný čistič ve spreji. Nezapomeňte vyčistit i odpadní hadici.


Když už máte odšroubovaný nejen sifon, ale i odpadní hadici pračky , zkontrolujte i ji. Nejdřív se přesvědčte, jestli není hadice někde poškozená, nemá trhliny nebo praskliny. V takovém případě ji rovnou vyměňte. Zdá se, že v této těžké - odpojte hadici a opláchněte ji vodou. Všechno však není tak jednoduché, protože k jeho odstranění se musíte dostat na křižovatku, která se nachází uvnitř automobilu.


Jak vyčistit hadici od pračky

Zde je postup, jak to udělat a jak vyčistit vypouštěcí hadici , podívejme se podrobně. Tak takhle u nás dopadlo čištění odtokové hadice od pračky. Opravdu věnujte pračce i hadici velkou péči.


Perete v ní prádlo sobě a svým nejbližším a věřím, že vědomě by. Zhruba třikrát až čtyřikrát do roka (záleží od frekvence praní) byste měli provést základní údržbu pračky , která spočívá ve vyčištění filtru. Usazují se na něm hmotnější nečistoty – vlasy, kamínky a podobně. Důležité je tyto nečistoty odstranit a filtr propláchnout pod teplou tekoucí vodou. Kde přesně se ve vaší pračce nachází a jak s ním.


Jak vyčistit hadici od pračky

Použijeme metodu našich babiček, která naprosto spolehlivě zabírá. Na čištění pračky si tedy připravte léty ověřený ocet i sodu, klidně stačí běžný typ. Pokud chcete, můžete použít i ocet bílý, bez přidaných barviv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.