pátek 15. června 2018

Redukční ventil stlačený vzduch

Co je to redukční ventil s filtrem? Jsou vybavené manometrem a vyměnitelnou filtrační vložkou o jemnosti µm (řada Werkstatt) popř. REDUKČNÍ VENTIL AIR z kvalitního nerezového materiálu určený na tlakovou láhev stlačeného vzduchu ve zdravotnictví. Rychlá a snadná výměna láhve se provádí pomocí rychlorealizační matice.


Výstup redukčního ventilu je zakončený RYCHLOSPOJKOU, přes kterou lze napojit nejrůznější lékařské přístroje na medicinální stlačený vzduch.

Autotechnika Broušení a pískován í Dřevoobrábění Kovoobrábění Manipulace a skladování Stavba, dům a zahrada Další (1) Rozvody tlakového vzduchu. Pístové kompresory Pneumatické nářadí Stříkací technika. Ventily a automatizace. Francouzský výrobek TECHNOLOGIE MEDICALE France s českou normou z kvalitního NEREZ materiálu. Pojistný ventil Herose pro vzduch.


Elektrické a ruční redukční ventily pro jednotky pro úpravu stlačeného vzduchu. Speciálně pro využití v řemeslných.

Schváleno pro vzduch a obdobné. Ten je zpravidla součástí kompresoru, nebo kompletní jednotky pro úpravu vzduchu. Důležitým bodem je volba vhodného kompresoru, na které závisí výkon celého systému. Zde je třeba zhodnotit 3. TLAKOVÝ VENTIL AIR ( stlačený vzduch ) Medicinální pojistný redukční ventil určený na tlakovou láhev stlačeného vzduchu, tam kde není centrální rozvod.


Výstup tlakového ventilu je zakončený rychlospojkou, přes kterou lze napojit nejrůznější. G Metal Work na stlačený vzduch ,profesionální d. Vybrané redukční ventily mohou být použity pro vodu, neagresivní tekutiny, stlačený vzduch a nitrogen. Některé redukční ventily mohou být instalovány do vertikálního potrubí. Portfólio redukčních ventilů je určeno pro nízké tlaky, vysoké tlaky a pro průmyslové aplikace.


Tyto redukční ventily jsou vhodné pro aplikace zahrnující vodu do 120° C, stlačený vzduch , neutrální plyny a neadhezivní kapaliny. CW617N – vhodná média: voda, stlačený vzduch. Pro správný chod a dlouhou životnost olejových čerpadel je nutné do rozvodu stlačeného vzduchu zakomponovat redukční ventil a přimazávač. Slouží pro regulaci a snížení tlaku vody nebo. Vzduch je v závislosti na druhu kompresoru, případně na délce a stavu rozvodného potrubí, více či méně znečištěn.


Bezpečnostní přetlakový ventil.

V dochlazovači se stlačený vzduch ochlazuje, tím se ze stlačeného vzduchu vysráží. Miniaturní přetlakový ventil typu Pop. D06F – redukční ventil pro domácí,. PN 25), redukční ventily Drovněž pro stlačený vzduch a dusík D– redukční ventil pro stlačený vzduch , netoxické a nehořlavé plyny s vyváženou regulační kuželkou, DN – DN 5 PN 4. Lahve na stlačený plyn. Nabízíme lahve na Argon, acetylen, dusík, kyslík, oxid uhličitý, atd.


PŘIPOJOVACÍ ZÁVITY REDUKČNÍCH VENTILŮ 2BAR Plyn Připojovací závit DIN 477-1. Regulátor stlačeného vzduchu s manometrem , rozsah 0-12bar, robustní konstrukce, modulární konstrukce s k. Redukční ventily jsou vždy 1 testovány. Popis SRV2S je kompaktní nerezový přímočinný redukční ventil pro páru, stlačený vzduch a vybrané technické plyny.


Všechny části ve styku s médiem jsou vyrobeny z nerez oceli 316L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.