středa 10. ledna 2018

Spirální čerpadlo

Spojení s elektromotorem provedeno pružnou spojkou s mezikusem. Ložiskové těleso v základním a zesíleném provedení. Konstrukce umožňuje chlazení nebo vyhřívání prostoru ucpávky.


Vertikální monoblokové spirální čerpadlo 250−QVDR. Odstředivé čerpadlo - jde o nejrozšířenější typ. QVDR je určeno pro čerpání čisté i mírně znečiš− těné a zakalené vody s obsahem. Robustní jednostupňové spirální horizontální odstředivé čerpadlo s axiálním sáním a výtlakem nahoru, v kozlíkovém provedení se zesíleným uložením hřídele ,. Spirální čerpadla jsou specifická pro své široké využití. Dále je lze využít pro čerpání chemicky agresivních látek.


S těmito čerpadly můžeme i mýt, chladit, topit. Jedno i vícestupňová horizontální čerpadla. Dle materiálového provedení lze čerpadla použít ve vodním. Zablokované oběžné kolo.


Odpojit čerpadlo ze sítě a uvolnit kolo. Odstranit závadu kvalifikovanou osobou. Chybí fáze (3F motor).


Dávkovací membránová, pístová a vzduchomembránová čerpadla jsou bezúkapová a hodí se zejména pro agresivní média či jedy. Membránová čerpadla mohou pracovat až do tlaku bar. Pístová čerpadla jsou přesná a na tlaku poměrně nezávislá, je možno libovolně nastavit konstantní poměry různých médií, která mají být dávkována. Vzduchomembránová čerpadla.


Tato konstrukce čerpadla umožňuje vyjmutí celé pohonné. Pr ůř ezem I prochází ¼ č erpané kapaliny, pr ůř ezem II prochází ½, pr ůř ezem III prochází ¾ a teprve pr ůř ezem IV prochází celé množství č erpané kapaliny. Hodnoty jsou uvedené na štítku čerpadla a motoru. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


V, W, kg SKLADEM kusy. Cirkulační čerpadlo Grundfos řady Comfort je vhodné pro použití zejména v rodinných domech nebo bytových jednotkách. SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA. Horizontální odstředivá jednostupňová spirální čerpadla na ložiskové konzole s axiálním vstupem a radiálním výstupem, s připojovacími. Hydraulickou část tvoří spirální těleso se sacím víkem.


Spirální čerpadlo

V spirálním prostoru je umístěno otevřené oběžné kolo, letmo uchycené na vyvedeném konci hřídele rotoru. Sací víko - šedá litina. Rukojeť - šedá litina. Těleso čerpadla – nerez ocel. Hřídel motoru – nerez ocel.


Jednostupňové odstředivé čerpadlo. Mechanická část „II“. Ucpávková část „III“.


Jedná se o čerpadlo unikátní robustní a odolné konstrukce, jak díky použitým materiálům, které jsou výhradně litina, nerezová ocel a technopolymer, tak díky konstrukci jednoho oběžného kola s jednoduchou klasickou litinovou spirální skříní. Allweilerstraße VM-č. Před spuštěním musí být čerpadlo a sací potrubí dokonale zaplněno čerpanou kapalinou (tzn. při sání z hloubky musí být sací řad vybaven kvalitní zpětnou klapkou, popř. i sacím košem). Dopravní výška až 4m (bar).


Ponorné kalové čerpadlo pro čerpání znečištěných odpadních vo fekálií a kalů. Vývod pro spouštěcí zařízení. Našim zákazníkům jsme schopni k agregátům dodat téměř kompletní sortiment vysokotlakého příslušenství a to jak standardního (vysokotlaké pistole, kopí, vysokotlaké hadice, potrubí a potrubní komponenty, ventily, trysky, regulátory, manometry), tak i řadu speciálních armatur a jiných prvků navržených pro zařazení do vysokotlakých systémů, které na trhu nejsou. Originální český výrobek.


Databáza patentov Slovenska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.