středa 10. ledna 2018

Ocelová drť pro tryskání

Minimální množství pro objednání je Kg. Díky svým vlastnostem je tryskání s ní velice účinné, efektivní a méně prašné. Materiál se vyrábí drcením ocelového granulátu, po němž následuje proces popouštění, kterým se docílí třech. Nejpouživanejší abrasiva na tryskání jsou ocelová drť , křemičitý písek či.


Mezi kovové tryskací prostředky patří: ocelový granulát, ocelová drť , litinový. Je vhodné například pro svařence, ocelové profily a podobně. Díly tryskáme v tryskacím boxu o rozměrech 6×4m. OE– Wolframkarbidový deflektor, ocelová. Jednotlivá zrna se při procesu tryskání zakulacují.


HV (- HRC) Středně tvrdá ostrohranná drť , jejíž zrna se při procesu tryskání také postupně zakulacují. Ocelová ostrohranná drť nejnižší tvrdosti. Vhodná na odrezení povrchu a přípravu povrchu k dalším operacím. Používá se pro čištění a úpravu povrchu. Tento materiál je optimální pro většinu aplikací využívajících tryskání pomocí tlakovzdušného tryskání , ale dle nových výzkumů a jejich výsledku je ostrohranné drť vhodnější a ekonomičtější i pro stroje s metacími koly.


Tryskací materiál - ocelová drť GH- Dodáváme kvalitní brusivo a techniku pro průmysl a řemesla. Nabízíme široký sortiment včetně speciálních výrobků, vlastního servisu a pásových brusek. Skladem ocelová drť pro tlakové tryskání.


Ostrohranná ocelová drť je velice účinný abrazivní materiál. Vyrábí se drcením tepelně upraveného granulátu větších průměrů. Zrno má jemnou, homogenní strukturu, temperovaného (popuštěného) martenzitu a bainitu. Tvar zrna je nepravidelný, ostrohranný a díky tomu má tryskání tímto materiálem vysoký abrazivní.


GH - ocelová drť nejvyšší tvrdosti. V pracovním procesu zůstává ostrohranná a má velký abrasivní účinek. GL - ocelová drť o střední tvrdosti, její hrany se při tryskání postupně zakulacují. Má menší abrasivní účinek a je. Jeden z nejběžnějších materiálů v zařízeních s uzavřeným oběhem – tryskací kabiny, tryskací komory.


Zvláště výhodná je u zařízení tlakových. Dále se často využívá před aplikací dalších. Nejvíce se jako abrazivum používají pro tvrdé materiály ocelové broky a ocelový granulát S, křemičitý písek, korun balotina, ocelová drť , drť z bílé litiny či struska nebo keramické mikrokuličky a pro měkké materiály (jako dřevo, plasty ap.) drť z pecek (např. z mandlí) nebo skořápek ořechů, drtě z měkkých hornin či piliny z tvrdého dřeva. Tryskací a pískovací ocelová drť se řadí mezi nejúčinnější abrazivní materiály. Kč cena s DPH 2Kč cena bez DPH detail.


Z odolného materiálu pro profesionální využití Bor-Carbide jsou velmi odolné trysky, které se využívají pro tryskání se všemi dostupnými abrazivy jako je ocelová drť , karbid křemíku, sekaný drát a další. Patří mezi abraziva s vysokou životností. Balotina Balotina, nebo také skleněné mikro kuličky, nalezne. Potřebujete při tryskání dosáhnout jemného homogenního povrchu? Byl vyvinut speciálně pro zákazníky, kteří používají drť standardní tvrdosti (GH) ve strojích s metacími koly.


Rovněž dodáváme speciální směsi, materiály zvané - inhibitory, kde se jedná o sypké materiály (prášek) jako doplněk k abrazivům (tryskací materiály), určeným zejména pro použití v tryskacích kabinách a komorách, tedy především kovová abraziva (např. ocelová či litinová drť a granulát), za účelem, aby byla zajištěna a zaručena jejich dlouhodobá kvalita. Zrna mají homogenní strukturu, jsou ostrohranné a nepravidelné. Tryskání památek, kostelů, soch, kašen, příprava zdrsnění podkladů pro aplikaci nátěrových systémů a stěrek, zdrsnění betonu, apod.


Nazýváme je těžká abraziva a nalézají využití při hutném tryskání. Jsou vhodné pro TOP nekontaminující tryskání. Mezi tyto abraziva patří ocelová drť , granulát, litinová drť a nerez.


Pokud si nejste jistí velikostí a typem abraziv a pro jaké typy pískovaček, neváhejte nás kontaktovat. Tryskání (pískování) je technologie opracování různých tvrdých povrchů a materiálů proudem jemných částic. Tryskání se nejčastěji využívá jako předůprava povrchů před aplikací nátěrových hmot nátěrem, nebo nástřikem.


Ocelová drť pro tryskání

Tato technologie dokáže v krátké době účinně působyt na menších součástkách a výrobcích, ale také i na velkých plochách. Nejpoužívanější abraziva na tryskání jsou ocelová drť , křemičitý písek či struska. Součástí realizací není jen příprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.