středa 20. prosince 2017

Oprava smaltu vany

Tento „karambol“ lze vytmelit tmelem na smalt. Tmelů je pro tento účel nabízeno více a správný pracovní postup je u každého vždy. The Pro Channel for Building 529views. Renovace oken a dveří. BARVY A LAKY TELURIA, s. Naší technologií oprava vyjde na zlomek této ceny.


Oprava smaltu vany

Zároveň s tím Vás prosíme o napsání. Větší odštěpky a praskliny, které proniknou přes smalt až tak, že odhalí plechové dno vany , potřebují komplexnější opravu, než jaká by se vám podařila s menšími sadami. Oprava hlubších prasklin. Stejné je to v případě, kdy vana ztratila svou původní bělost, je zašlá a na omak drsná. Jak rychle opravit odštíplý smalt vany ? Spadl vám ostrý nebo těžký předmět do smaltované vany či umyvadla a odštípl kousek smaltu , nemusíte hned měnit celou vanu ani se dívat na ošklivý černý flek.


Set pro opravu malých odštěpů, poškození nárazem nebo malých otvorů v povrchu sanitární keramiky jako jsou umyvadly, vany , sprchové vaničky, bidety, toalety a WC. Remalle smalt na opravy smaltovaných předmětů ( vany , nádobí, apod.). Remalle nanášejte na poškozenou plochu zbavenou nečistot a mastnoty, kterou zdrsněte jemným brusným papírem. Máte doma v koupelně vanu, na které jsou již viditelné známky používání nebo má vana poškozený smalt, ale jste na její rozměry a umístění léta zvyklí, a její výměnu oddalujete, jak jen to je možné, protože v představách vidíte tu práci s bouráním v koupelně a všechen ten stavební. I když splní požadavky na funkčnost a vlastnosti, z estetického hlediska se nikdy nevyrovná nové vaně.


Oprava smaltu vany

Pokud se rozhodnete pro pořízení nové vany , proveďte rekonstrukci se vším všudy. Zkontrolujte stav baterií, zdění a potrubí. Nejdřív to chce korundovým pískem pod tlakem barů důkladně odstranit veškeré nečistoty a zbytky starých smaltů. Pak následuje série ručních nástřiků a výpalů. Na konci tohoto procesu se vyloupne krásný kousek nádobí s trvanlivostí a užitkem na další desítky let.


Tužka pro vylepšení poškozeného smaltu a laku. Vhodná na vany a sprchové vaničky, ledničky apod. Bělič spár v tužce obsahuje látky proti tvorbě plísní. U plechových van si lze vybírat.


Ztraceni ale nejsou ani ti, kdo mají doma litinové nebo ocelové vany se smaltovaným povrchem. Smalt sice patří k nejtvrdším materiálům, proto ho nelze poškrábat, ale. Nabízíme kompletní opravy a renovace smaltovaných van i umyvadel.


Používáme moderní technologie. Smaltovaná vana - bez bourání a znečištění koupelny. Nejdříve si odmontujeme veškeré kryty, pokud to lze i baterii, pokud nelze tak ji pečlivě zabezpečíme fólií před prachem. Na stěny původní vany se nanese tmel, který nejen spojí původní a novou vanu, ale zároveň vyplní prázdná místa, protože ne vždy se oba díly k sobě hodí.


Oprava smaltu vany

Pak stačí vanu jen olištovat u stěny, aby se uzavřela spára, nezatékalo dovnitř a hlavně - aby vše dobře vypadalo. Práce trvají zhruba půl dne a vanu se doporučuje začít používat po hodinách. Smaltování vany je povrchová úprava, která zahrnuje technologické procesy měnící povrch vany tak, aby se upravili její povrchově-mechanické vlastnosti, odolnost proti prostředí nebo dizajn. Pod smaltováním se rozumí nanášení tenké vrstvičky sklovitého povlaku- smaltu , co představuje směs skla a barviva.


Modernějším způsobem smaltování je elektroforéza. Lakem Remalle opravíte smaltované povrchy nebo keramiku. Povrch výborně odolává oděru, nárazu i vysokým teplotám.


Oprava smaltu vany

Použití: na smaltové dřezy, sporáky, vany a smaltové výrobky Postup: poškozené místo očistěte od rzi, mastnoty a špíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.