středa 22. ledna 2020

Řízené protlaky

Naše společnost Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Neváhejte a využijte našich kvalitních služeb, které realizujeme s využitím moderních metod. Náš profesionální personál je Vám vždy plně k dispozici. Provádíme protláčecí práce pod komunikacemi od průměru 60mm do průměru 400mm a délky 200m, pro zeminu třídy 1-(běžné protlaky ). Disponujeme několika typy protláčecích zařízení , včetně stroje pro řízené horizontální vrtání Vermeer D16xSeries II.


Ať jde o vodovody, plynovody, kabelové rozvody (od telefonních přes kabelové televize až po kabely VN) apod.

Protlaky Plzeň - řízené (horizontální) vrty a podvrty. Nabízíme protlaky řízené i neřízené. Bezvýkopové technologie jsou charakteristické žádnými nebo minimálními zásahy do komunikací a řádově nižšími náklady na uvedení do původního stavu, než je to u klasických výkopů.


Výhody bezvýkopové technologie. Práce jsou prováděny bezvýkopovou metodou roztlačování zeminy. Specializujeme na řízené protlaky , které minimalizují provádění zemních prací a následných povrchových úprav terénu. Malé rozměry protlakového stroje nám umožňují provádět protlaky v městském prostředí i ve stísněných podmínkách. Ceník zemních protlaků.


Cena zakázky se určuje podle: zvolené technolog.

Ceny zemních prací minibagrem účtujeme hodinovou sazbou. Při větším objemu zemních prací nabízíme možnost snížení ceny dohodou. K ceně je nutné připočítat cenu za dopravu techniky na místo provádění zemních prací. Provádíme zemní a výkopové práce se zaměřením na vrty, podvrty a protlaky řízenou a neřízenou technologií.


Vlastníme vrtné zařízení vhodné pro podvrty v horninách až 7. Vermer D20x2 D24x4 D36xdo průměru PE chráničky DN500mm, délky 150m. Společnost Speeddrill s. Naše firma nalezla uplatnění zejména v oblasti bezvýkopové pokládky inženýrských sítí, se kterou má víc než dvacetileté zkušenosti. D16xseries II, který je vhodný pro řízené vrty do průměru až 4mm. Tato bezvýkopová technologie je velice uznávanou technologií pro pokládání inženýrských sítí bez nutnosti provedení výkopů. Touto technologií jsou horizontálně řízené vrty neboli mikrotunelování s podporou výplachové směsi ( řízené protlaky - řízené podvrty).


Tato technologie je založena na principu rozplavování a rozrušování zeminy pomocí vysokotlaké směsi vody a bentonitu. Je vhodná pro pokládku inženýrských sítí ve městech, obcích a všude tam, kde je požadavek neporušit povrch. Podle vašich požadavků jsme schopni udělat protlak až do délky metrů při průměru chráničky až 1mm. Obchodního rejstříku dne 12.


Princip řízeného podvrtu je založen na provedení pilotního vrtu, u kterého dochází k vyplavování zeminy za pomoci bentonitové směsi s vodou a následné rozšíření vrtu a zatažení požadované PE chráničky. Před zahájením prací musí být vytýčeny inženýrské sítě. Provádíme protlaky pod komunikacemi pro účely vedení inženýrských sítí – voda, plyn, elektřina, odpady.


Zemní protlaky lze také využít pro budování nových domovních přípojek, nebo pro nahrazení starých přípojek novými.

POPELKA - HORIZONTÁLNÍ ŘÍZENÉ PROTLAKY. Zemní práce Provedení nebo zprostředkování drobných zemních prací, které jsou častokrát velmi úzce spjaté s realizací zemních protlaků. PE, PVC, PP, ocel zemina do tvrdosti tř.


Tento způsob je také známý pod pojmy jako: řízené protlačování, řízené podvrty, mikrotunely, směrově řízené vrtání apod. Všechny tyto a podobné názvy ale mají jeden jmenovatel, a tím je způsob pokládání inženýrských sítí bez nutnosti provádění výkopů. Metoda řízeného horizontálního vrtání s výplachem umožňuje bezvýkopovou a ekologickou pokládku chrániček kabelů a potrubí: v dlouhých trasách, příčné podchody silnic,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.