středa 20. prosince 2017

Umyvadlo se skříňkou

Vybrat správné umyvadlo do koupelny může být někdy pěkný oříšek. Uvažujete o kombinaci umyvadla se skříňkou ? Podívejte se do naší fotogalerie a nechte se inspirovat nejmodernějšími trendy umyvadel. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si jednotlivé série nábytku řazené dle výrobců.


Koupelna se dvěma umyvadly.

Stále častěji se při navrhování koupelny rozhodujeme pro umístění dvou umyvadel, obzvlášť když se jedná o větší rodinu. Zde se taky hodí skříňka pod umyvadlo , která vzhledem k rozměrům, umožní instalaci dvou umyvadel a přitom zůstane funkčním koupelnovým nábytkem. Do malých prostor, typicky na WC, se hodí malá umývátka.


V technických místnostech a veřejných prostorech využijete výlevky. Skvěle vypadají také umyvadla z litého mramoru, která jsou navíc příjemná na dotek. Malá umyvadla se skříňkou JIKA.


Jsou zejména vhodná do malých prostor, kde skříňka umožňuje využít volný prostor pod keramikou.

Díky nim i tuto skříňku pohodlně sladíte s dalším nábytkem ve své koupelně. Skříňka může být doplněna keramickým. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. MIO-N skříňka se zásuvkami pod umyvadlo 60x45cm,jasan.


Objednejte si umyvadlo či umývátko on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme umyvadla k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami. Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor.


Umyvadlo se skříňkou. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla. Nabízím rohové umyvadlo x 45cm, včetně skřínky.


Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů. V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem.


Kromě lepší ceny vám poskytnou i jistotu, že umyvadlo bude sedět na skříňku pod umyvadlo.

Zvolte menší koupelnový nábytek do menší koupelny, případně dvojumyvadlo se skříňkou do větší koupelny. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Set se skříňkou pod umyvadlo KALI je oblíbený především díky svému umyvadlu. Sestava obsahuje umyvadlo se skříňkou , galerku a vysokou skříňku.


V případě, že hledáte nábytek do Vaší koupelny, tato sestava se určitě vyplatí. Pokud však některé kusy nábytku již vlastníte, můžete si samozřejmě zakoupit tyto kusy koupelnového nábytku i jednotlivě. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zde si můžete prohlédnout naši nabídku koupelnových skříněk pod umyvadlo , které se vyrábí v provedení závěsné nebo stojaté. Prohlédněte si také naši nabídku kompletních sestav koupelen. Vana a umyvadlo se skříňkou , bez baterií.


Materiál umělý mramor. Technické parametry pošlu na vyžádaní. Osobní převzetí nebo dovoz dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.