středa 20. prosince 2017

Betonová vodoměrná šachta

Betonová vodoměrná šachta

Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz. Betonová vodoměrná šachta je pojezdná automobilem.


Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě. Vodoměrná šachta je navržena pro zatížení zeminou, pojezdem vozidly i spodní vodou. Obdélníkovou betonovu šachtu pro zatížení. Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody.


Vodomerná šachta vám zabezpečí, aby bol vodomer chránený a dobre dostupný. Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná. Jednotlivé typy vyhovují technickým podmínkám všech vodárenských společností.


Vodoměrné a armaturní šachty Klartec jsou konstrukčně navržené tak, aby spolehlivě odolávaly rozličným. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě. Naše vodomerné šachty sa dajú použiť aj ako zberné nádoby na vodu použitie napr. Betónový poklop nepočítame do ceny vodomernej šachty, je. VODOMĚRNÁ ŠACHTA – SAMONOSNÁ SKRUŽENÁ.


Skružená šachta SŠ 120: Uvedená šachta se instaluje do výkopu, na betonový podklad. Terén pod vodoměrnou šachtou je nutné srovnat, opatřit štěrkovým podkladem min. Základová betonová deska musí být z důvodu manipulace s vodoměrnou. Je určena pro usazení mimo komunikace ( do trávníku, předzahrádek apod.) Šachta se osazuje na zpevněný podklad.


Dno není nutné použít, lze nahradit zásypem ze štěrku. Osazení závisí na geologických podmínkách stavby. Vodomerová šachta podľa predloženého návrhu konštrukčného riešenia znižuje nároky na prácnosť pri výrobe z dôvodu výroby iba jedného druhu stenového dielca, odstaňuje nároky na použitie ťažkej mechanizácie pri výrobe, skladovaní, doprave a montáži.


Riešenia sa uplatní nielen pri výstavbe vodovodných prípojok z verejných vodovodných sietí, ale aj ako šachta. Prefabrikovaná armaturní šachta je pro investora cenově výhodnější než monolitická betonovaná na místě. Oproti betonáži monolitické šachty dosáhnete instalací prefabrikované šachty úspory času při výstavbě. Armaturní šachtu není nutné žádným dodatečným způsobem izolovat, či staticky zajišťovat.


Koukající konce roxorů uříznuté na 150cm a po koncích ohnuté konce 20cm zahnul za nohu šachty a doházeli jsme zbývající beton tak, aby se šachta zafixovala a nebyly obnažené konce roxorů. Jednokomorová betonová žumpa je ideálním řešením zadržování odpadní vody v místech kde není kanalizace. K jímce dostanete certifikát a písemnou záruku. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem.


Standardní vstupní otvor DN 6mm. Na přání zákazníka lze vyrobit vstupní otvory. Velikost vnitřního prostoru vodoměrné šachty je optimalizována pro pohodlnou manipulaci obsluhy. Konstrukce vodoměrné šachty je válcového tvaru s. Plastové vodoměrné šachty a armaturní šachty umožňují snadný přístup k vodoměrům a připojovacím armaturám.


S pomocí vodoměrné šachty tedy lze ušetřit místo například v rodinném domě. Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty, které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám. TECHNICKÁ ŠACHTA NA VRTANOU STUDNU. Zajistíme i dopravu, výkop a usazení. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu.


Doprava v rámci celé České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.