čtvrtek 11. května 2017

Sigma efru168gu80

Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen! Great Prices On Sigma 16. But Did You Check eBay? Find Sigma On eBay.


SIGMA PUMPY HRANICE, s. BEZPEČNOST Tento návod k obsluze obsahuje základní pokyny, které je nutno dodržet během provozní instalace, provozu a údržby čerpadla. Ponorné čerpací soustrojí s řezacím zařízením určené pro staniční odčerpávání odpadních vo močůvky, znečištěných vod a hustých kalů s obsahem dlouhovláknitých a pevných částic do max. Sigma EVGU-16-8-GU Nautila 400V 10m kabel.


Sigma Nautila je legendární vřetenové čerpadlo pro čerpání pitné a užitkové vody zejména z hloubek větších než metrů, tedy z vrtů a hlubokých studní. Díky vysokému tlaku čerpadla je také možné použít ho pro čerpání do velké vzdálenosti. Malé rozměry umožňují. Je určeno zejména pro zřizování vodovodů rodinných domků, chat, rekreačních zařízení a rovněž je možno jej použít pro postřik a zavlažování zahrádek, sadů a hřišť atd. Ušetřete za nákup čerpadel.


Velmi jednoduchý kusový koberec Sigma ocení hlavně nenároční zákazníci. Koberec se svým vzorem hodí především do starších domácností. Má jednoduchý design a můžete si vybrat z více barevných variant a rozměrů. Koberec vyniká svou jednoduchou údržbou a velmi nízkou cenou. Jmenovité napětí (V) 400V Jmenovitý výkon motoru (kW) Plovák NE Vnější průměr max.


Automatická tepelná ochrana NE Stupeň krytí IP Ochrana pro. Uzdatnianie wody (13) ZBIORNIKI (128) Zbiorniki hydroforowe (50) Zbiorniki przeponowe (37) - kompozytowe Wellmate (8) - standardowe przeponowe (19) - ze stali nierdzewnej (2) Zbiorniki ocynkowane (8) Naczynia przeponowe do c.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.