čtvrtek 11. května 2017

Elektrické auto pro děti

Free Delivery on Eligible Orders! Chystáte se potěšit svou ratolesti dárkem a sháníte co nejlepší elektrické auto pro děti ? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Připravili jsme obšírného průvodce, který vám pomůže, abyste se lépe zorientovali v nabídce těchto parádních vozítek.


Elektrické autíčka, vozítka, motorky, čtyřkolky, koloběžky na sklade. Doručíme do - hodín.

Každodenní akce a slevy. Elektrická auta pro děti Elektrická autíčka pro děti od let -let. Návod na sestavení dětských elektrických vozítek ZDE. Vozítko pro dvě děti levně.


Největší elektrické auto , dvoumístná Toyota Tundra 24V s 2. G DO, otvíracími dveřmi, USB, TF, Mp LED světly, svítící rampou, černá. Nechte svoje ratolesti řídit auto či motorku i bez řidičského průkazu. Vybírat přitom můžete elektrické tříkolky, elektrické čtyřkolky nebo elektrické motorky, a to jak pro kluky tak holky.


Dvojkolky (s přídavnými kolečky) nebo čtyřkolky.

Obvyklá nosnost motorek je maximálně kg. Doba jízdy na jedno nabití je většinou 5–hodiny. Dětské elektrické auto Audi RSpyder Modrý Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybrali jsme pro vás nejlepší elektrické auto , které bude děti bavit řídit a budou se na něj těšit. Můžete ale také vybrat svému dítěti auto podle jeho oblíbené barvy, tvaru a velikosti.


Pojďme si nyní představit dva skvělé tipy, jež vyhoví náročným kritériím kladeným na výběr elektrických autíček pro děti po všech stránkách. Ford Ranger Wildtrak 4×LCD Luxury. Tenhle krasavec od Fordu se může pochlubit akumulátorovým pohonem s velmi dlouhou výdrží.


Dvoustopé elektrické vozítko v bohaté nabídce provedení, od sportovních aut přes traktory, až po nákladní auta. Vhodné dle typu pro – děti. Běžně vhodné pro děti od let.


G dálkovým ovládáním Hummer HJE nabízí zcela nový způsob odpružení přední i zadní nápravy s možností nastavení tvrdosti tlumičů. Značka LOHNER, která započala. Sleva z ceníkových cen FG-forte baterie Do vyprodání letních záso. Lze také ovládat pomocí dálkového ovladače GHz, s dosahem m. Poháněna obě zadní kola.


Jak vybrat trampolínu? Najdete u nás dětská autíčka, SUV, moto, čtyřkolky i buginy.

Hasičské auto , sanitku nebo policejní auto. Toto elektrické autíčko může Vaše dítě ovládat samo (volant a pedál) nebo jej můžete řídit dálkovým ovládačem. Daimex elektrické auto pro děti Mercedes-Benz MLAMG s 2. Dětská elektrická velká buggy pro děti , 4x( náhon všech kol ) s 2. Autíčko má otevírací dveře, zavazadlový prostor, úchyt pro rodiče pro přenos autíčka, LED osvětlení.


Vozidlo lze ovládat pomocí dálkového ovládače nebo dítě může řídit vůz samo. Kola autíčka jsou vyrobena z měkkého plastu EVA, které zajistí komfortní jízdu. Velkou výhodou vozidla je otevírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.