čtvrtek 17. června 2021

Zdrava pizza bez muky

Zdrava pizza bez muky

Recept: zdravá pizza ! Vďaka zloženiu zo špaldovej múky je cesto lepšie stráviteľné. Môžete si preto na pizzi pochutiť počas celého dňa. Na raňajky, obe alebo večeru.


Napriek skvelej chuti a prívlastku „zdravá pizza “ odporúčame nejesť v daný deň iba špaldovku. Takto rozmixovaný květák dáme na min. Mezitím co čekáme si můžeme nakrájet žampiony, cibuli, papriku,česnek a nastrouhat sýr. Když vyndáme květák z mikrovlnky, přidáme k němu půl hrnku. Pizza bez múky a lepku.


Suroviny - rozklikni. Cesto- brokolica 2g mozzarela vajíčka Obloha- 200g mozzarela olivy. Obsahuje veľa energie a zdravých sacharidov a chuťou pripomína zemiakové placky. Cuketa je skvelo stráviteľná vďaka vysokému obsahu vody a minimu tukov. Má jedinečnú, nezameniteľnú chuť ako každá zdravá pizza.


Květákovo - celerová pizza bez mouky. Chrumkavú, vláčnu a chutnú? Bez mučenia priznávam – JA! Dlho som hľadala zdravú alternatívu. A kto hľadá, ten nájde.


Tak vznikla zdravá bulgurová pizza bez múky a kysnutia. Ak sa ti zdá čudné pridávať bulgur do pizze, ešte si ju neskúsila. Pochutíš si ty aj tvoja rodinka. Je to snazší, než si myslíte!


Doma máme konečně po mnoha pokusech favorita, tak neváhejte a vzhůru do pečení! Bezlepkovou pizzu jsme zkoušeli dělat z květáku, cukety, lněného semínka, ale výsledek nikdy nebyl tak tenký a křupavý, aby mě to nadchlo. FIT PIZZA bez múky od Dominiky.


Po tréningu, na obe večer, no proste toto jedlo môžete takmer vždy. Táto pizza je super, pretože neobsahuje klasickú múku, naopak na prípravu tejto pizze použijete špaldu alebo mleté ovsené vločky. Aj ty si milovníčkou talianskej kuchyne a pizze?


Ak chceš svoju domácu pizzu vylepšiť ešte o. Kľudne si môžeš pridať kuracie mäso, akýkoľvek syr, kreativite sa medze nekladú. Brokolicovo-syrové cesto chutí perfektne. Tradičních receptech s dalšími tisíci lahůdek. Je vynikajúca, jednoduchá a očarí určite každého :). Nenáročná na prípravu a ingrediencie si môžete prispôsobiť podľa Vašej chuti.


My sme zvolili napríklad špenát, huby, výborne sa hodia aj olivy. Zdravá pizza bez múky? Je zdravá, je chutná a zasytí na dlouhou dobu, zároveň se ale nemusíte bát, že byste z ní byli nafouklí a cítili se těžce.


Zdrava pizza bez muky

Dva výborné recepty na domácu pizzu, ktorá je pripravená za minútku, neobsahuje múku a je teda ideálna pre každého, kto chce do leta zhodiť nejaké to kilo, bez hladovania. Prvý je na pizzu z tvarohového cesta a druhý z ovsených vločiek. BRATISLAVA - Vymeňte aspoň v lete, počas cuketovej sezóny, klasickú pizzu z bielej múky za zdravšiu zeleninovú alternatívu.


Takáto pizza má oveľa menej kalórií, je bez lepku a nezaťaží vaše trávenie. Okrem cukety môžte vyskúšať aj karfiol či brokolicu. Zobrazit další alternativy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.