čtvrtek 17. září 2020

Vyhledávání úniku vody z topení

Letité zkušenosti a profesionální technologie pro nejnáročnější použití nám umožňuje vyhledání úniku vody a určení závady na odpadních a topných rozvodech bez nutnosti rozkopat větší oblast stylem pokus - omyl. Místo úniku vody z potrubí pomocí detektoru je možné lokalizovat na cca 20cm není potřeba rozkopávání podlahy či zdi po trase potrubí, z čehož plyne výrazné šetření nákladů za opravu potrubí a narušených konstrukcí, dokážeme lokalizovat únik ve vodovodním potrubí, v potrubí od topení i podlahového topení , v objektech i volných prostranství. Najdeme místo úniku vody z potrubí pomocí detektoru. Není potřeba rozkopávání podlahy či zdi po trase potrubí, z čehož plyne výrazné.


Pro zaměření místa úniku vody z tlakového potrubí se používá několik odlišných způsobů.

Chcete-li se s nimi seznámit a dozvědět se něco více o použité technologii, jistě oceníte jejich stručný popis. Při hledání poruchy byla využita nejprve termokamera testo 875. Na vyobrazeném termogramu části podlahy v kotelně je zřetelně vidět místo se zvýšenou teplotou. Aby se odstranila nejistota vyplývající z možnosti, že zvýšená. Občas se v každé domácnosti může stát nehoda, kterou nezapříčiníte, ale bohužel jde o součást praxe.


Prasklé potrubí můžeme vidět v běžných domácnostech jak na topení , tak na obyčejné trubce vodovodu. Posádka napojí na rozvod vody nebo topení plynové lahve se speciální směsí formovaného plynu a tento napustí do potrubních systémů. Po natlakování dojde k průchodu molekul plynu do zdiva, země, či betonů a náš speciální detektor tento plyn lokallizuje.

Tak dokážeme určit místo odkud to teče. Dokážeme odhalit i místa úniku vody v terénu a na velkých vodovodech. Těsnění úniků vody z topení chemickou cestou je nejmodernější a nejšetrnější způsob jak odstranit závadu - únik vody ze systému topení.


Důležité je to, že odstanění závady lze zajistit bez bourání a zdlouhavého a náročného hledání místa úniku topné vody. Smísením topné vody s těsnícím přípravkem Fernox Fzajistíte vyhledání úniku topné vody a. Naše společnost Vám je schopna pomoci s vyhledáním úniku kapalin v domovních rozvodech - topení , voda, plyn atd. Jedná se hlavně o tu část rozvodu, která je zalitá v podlahách či jinde skrytá pod povrchem. Dále provádíme strojní čistěním odpadů a kanalizací.


Je nám jasné, že možná máte právě problém s ucpanou kanalizací nebo se skrytým únikem vody a. V případě, že máte nyní problém s únikem vody ihned se nám ozvěte ať Vám můžeme co nejrychleji pomoci. Vyhledání úniku vody. Umíme Vám pomoci i při prasklém podlahovém topení nebo například při úniku vody z bazénu.


Rozhodně Vám tyto nepříjemné zážitky nepřejeme, ale pokud se již stanou tak my Vám pomůžeme tento problém rychle. Najít místo kde uniká z potrubí voda, najít ho rychle, najít ho přesně, tak to spoří čas, náklady na opravy a náklady na bourací práce a výkopy. Pro správce sítí je hlavním motorem pro použití detektoru úniku cena vody.


Jenže, co když je únik malý, je v domě, uniká voda z topení , nebo z domácího vodovodu.

Přesná lokalizace místa úniku vody z bazénu a ztrát vody z bazénového potrubí, jezírek, saun a závlahových systémů Vás uchrání od zbytečného bourání bazénového obkladu stylem pokus - omyl. Přístroj na hledání netěsnosti v bazénu umožňuje zaměření průsaku vody s. Jednou z metod vyhledávání úniku vody z potrubí je používání akustické korelace. Principem akustické korelace je vyhledávání hluku, který působí porucha na potrubí mezi dvěma měrnými body a co možné nejpřesnější určení časové prodlevy mezi dvěma zvukovými signály. Tato časová prodleva vyjadřuje rozdíl vzdálenosti mezi každým z měrných míst a poruchou. Provádí se pomocí teplotně citlivé Termokamery, která odhalí všechny poruchové netěsnosti na podlahovém topení , rozvodech topení a teplé užitkové vody v interiérech, kde jsou tyto uloženy v menších hloubkách.


Tyto hloubky jsou pro tento typ zaměření pomocí termokamery spolu s nedostatečnou (vychladlou) teplotou jediným limitujícím faktorem. NOVINKA - máme nové zařízení na vyhledání úniků vody pomocí plynu. Detektor umožňuje lokalizaci závady bez nutnosti rozkopat podlahu stylem pokus - omyl. Detektor Vás tedy uchrání od zbytečného kopání a tím také od větších finančních ztrát. Prasklá trubka vodovodu nebo topení v domě znamená zatečení vody do konstrukce domu a jeho poškození nebo pozvolný únik a finanční ztrátu.


Pro detekci úniku vody se používá speciální Hmetoda. Na jakém principu se tato metoda provádí, co nám její výsledky prozradí a kde všude se její používání uplatňuje? Pokud máme podezření na únik vody , vyplatí se. Tam, kde selhává akustická technologie (tlaky pod Bar, dlouhé úseky plastů, domovní přípojky, podlahové vytápění) je tato metoda takřka 1! Stačí do potrubí pustit formovací.


V současné době jsme začali provádět i lokalizaci úniků vody z bazenů, což je veliký a nepříjemný problém spousty majitelů bazénů. Jsme schopni vyhledat v bazénovém potrubí skrytou závadu bez nutnosti rozkopání zahrady nebo dlažby kolem bazénu. Po dohodě s majiteli jsme.


Naši technici mají dlouholetou zkušenost z vyhledáváním úniků. Společnost Vodastop CZ s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.