pátek 18. září 2020

Vodoměry

Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem.


Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.


Kvalitní vodoměry jsou nedílnou a nezbytnou součástí každého vodovodního řádu. U bytů jsou přesné vodoměry důležité z důvodu přesného určení spotřeby vody konkrétních bytů, a to po dobu své legislativní životnosti let. U vodoměrů pro rodinné domy je kromě přesnosti měření důležitá. Z tohoto důvodu jsou vodoměry magneticky odolné, aby nebylo možné jejich měření ovlivnit. Dodáváme nové i repasované vodoměry a měřiče tepla renomovaných světových výrobců.


Zakoupíte u nás jak bytové vodoměry , tak domovní i průmyslové vodoměry. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních průtokoměrů různých typů a značek. Naše společnost též provádí kompletní řešení dálkových odečtů, poradenskou činnost včetně služeb v oboru měření kapalin a školení osob či organizací na montáže měřidel.


Z hlediska legislativy je vodoměr považován za měřidlo. Vodoměry v legislativě ČR. Podle tohoto zákona je Český metrologický institut věcně a místně příslušný ve věci stanovování metrologických a technických požadavků na stanovené měřidlo a stanovování metod zkoušení při schvalování typu a při.


Vítám vás u tutoriálu, jak si vynulujete domácí vodoměr , neodpovídám za případné pokuty, zranění, či poškození vodoměru, spíše je to jen proto, abyste to něk. Voda je vzácností v mnoha oblastech světa: celosvětově se rezervy pitné vody neustále snižují, zatímco mezinárodní spotřeba stále stoupá. Pořiďte si vodoměry Techem, které zajišťují přesné a spolehlivé měření spotřeby vody. Naše rychle a snadno instalovatelné. Voda je jednou ze základních surovin potřebných k životu.


Spolehlivé a přesné měření spotřeby je základní předpoklad pro spravedlivé rozúčtování. Sensus Česká republika. Bytové vodoměry Domovní vodoměry Upřesnit výsledky × Zrušit filtr. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále.


VODOMERY priemyselné. ResidiaJet, Jednovtokový bytový vodomer s modulárnym počítadlom. Víte jak správně zabezpečit vodoměr před poškozením mrazem? Jsou koncipovány jak pro horizontální, tak vertikální rozvody při stoupajícím a klesajícím proudění. Lze je dodat ve variantě WS pro.


Provádíme výměny nové i repasované v bytových domech i firmách. Dle potřeb a přání zákazníka provádíme veškeré zemní práce. Výkopy, přípojky pro vod. Samozřejmostí je vysoká přesnost a moderní konstrukční řešení.


Vodoměry

Existuje více druhů vodoměrů - na teplou nebo studenou vodu a liší se také průtokem vody za hodinu. Kvůli vysoké přesnosti měření průtoku mají vodoměry zvýšenou magnetickou odolnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.