úterý 15. září 2020

Vodní skůtr sea doo

Free Delivery on Eligible Orders! Looking For Sea Doo ? Skútr vodní Sea Doo SPARK Trixx 9HO ACE 2-up iBR 90hp zeleno-červený. Kód produktu: BO-65LB. V dnešní době jsme největší prodejce vodních skútrů v České republice a naší hlavní náplní je prodej, servis, bazar, pronájem vodních skútrů a pořádání adrenalinových zážitků jako třeba JETOVATOR nebo SHRED SLED.


Doporučujeme Podle názvu A-Z.

Prodám sněžný skůtr Tajga ST-500D. Vodní skútr Yamaha FX SVHO CR Cruis. Rychlost a adrenalin - to jsou. Jedná se o velmi výkonné vodní skútry s. Naše baterie pro vodní skútry jsou vytvořeny tak, aby perfektně odolávaly mechanickému napětí, způsobenému vlnami a skoky.


Výsledkem je zábava bez hranic. Hledáte sedící vodní skútry na pronájem? Sea Doo RXP-X 3Sea Doo RXP-X je ztělesněním extrémně rychlého a výkonného vodního skútru.


Vytvořený s inovativním trupem T který poskytuje perfektní kontrolu nad řízením, přesnost i při těch nejostřejších manévrech a bezkonkurenční ovladatelnost.

Závodní vodní skútr vybavený speciální balíčkem. SEA - DOO GTI 130hp Rezervovat. Půjčujeme rekreační vodní skútr Sea Doo GTI 90Hp. Money Back Guarantee! Tento vodní skútr se vyznačuje dobrou akcelerací, nízkou spotřebou a pohodlném sezení a to i jízdě ve osobách.


Skůtr je vybaven systémem IBR, který zaručí. Jízda na vodním skútru. Okusíte naprostou svobodu bez omezení rychlosti. K dispozici vám budou profesionální mašiny Sea Doo Spark. Největší třímistní, s neuvěřitelnym zrychlením a závodním duchem.


Vypravujte o tom přátelům. Perfektní sportovní vodní skůtr Sea-doo xp 9cc dobře ovladatelý rychlí vhodný pro závody a akrobaciji. Najeto pouze motohodin r. Pravidelný servis, ježděný jen na sladké vodě.


Solas (nyní nová), sportovní filtr a výfuk. Nyní po výměně oleje, filtru a svíček, připraveno na sezonu. Příplatková výbava v hodnotě 20tis.


VODNÍ SKÚTR PVC - AQUAMATE Hra,legrace a vzrušení se SEADOO AQUAMATE Snadná montáž a snadné řízení. PRI Motocentrum Kamenný Most (u Kralup) 225.

Předváděcí akce čtyřkolek Can-Am a vodních skútrů Sea Doo v areálu Wake Parku Náklo u Olomouce. Děkujeme za návštěvu! Radek Wolf - Liptovská Mara (vodní skútr ) Radek Wolf.


ROTAX 4-tec injection Supercharged 3-. Sea - Doo GTX WAKE vodní skútr: Sea - Doo , použitá loď délka: m, m r. Closed-Loop Cooling SystéPoužívá chladicí kapalinu, aby udržoval motor v ideální teplotě, stejně jako chladič auta. Výhodou je, že slaná voda a nečistoty nemohou pronikat do motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.