úterý 15. září 2020

Vodní skůtr půjčovna

Vodní skůtr půjčovna

VODNÍ ADRENALIN - půjčovna vodních skútrů. Jsme společnost působící v oblasti vodních sportů převážně v Moravskoslezském kraji, zejména na Těrlické i Žermanické přehradě a Hlučínském jezeře. Máme více nez desetileté zkušenosti. Mapky míst, kde nás najdete naleznete v kontaktech. Mimo to také v Chorvatském.


Půjčovna vodních skútrů na jeden den, či celou dovolenou. Skútr je vždy zapůjčen s kompletním vybavením, zaplacenými poplatky a vozíkem. Je ideální pro vodní lyžaře či wakeboar jelikož má SKI MÓD. V dnešní době jsme největší prodejce vodních skútrů v České republice a naší hlavní náplní je prodej, servis, bazar, pronájem vodních skútrů a pořádání adrenalinových zážitků jako třeba JETOVATOR nebo SHRED SLED.


Tento vodní skútr se vyznačuje dobrou akcelerací, nízkou spotřebou a pohodlném sezení a to i jízdě ve osobách. Jízda na vodním skútru. Rychlost a adrenalin - to jsou dvě slova, která přesně vystihují jízdu na vodním skútru. Okusíte naprostou svobodu bez omezení rychlosti. Půjčíme vám minibus, obytné auto, vodní skůtr, kánoe.


Autocaravan k zapůjčení. Pronajímame autocaravan typu alkovna. ADRIA Compakt SL zapůjčení. Pokud si chcete užít trochu zábavy či adrealinu, tak vodní skůtr je ta práva volba. Odpoledne strávené na vodní hladině při slunečním svitu na vodním skůtru.


Pak Vás bude bavit projížďka na vodním skútru. Jen tak si brouzdejte, čiřte vodní hladinu ať už v rychlém přímém směru nebo hravých. Tyto vodní skútry poskytují maximum pohodlí, ať už na. Prodej, servis, pronájem vodních skútrů a motorových lodí. Sea Doo SPARK Trixx 9HO ACE 2-up zelený.


Vodní skůtr půjčovna

Kondiční jízdy na vodních skútrech a motorovém člunu. Půjčujeme a prodáváme doplňky pro vodní sporty. Vše o půjčování aut, skútrů a dalších dopravních prostředků v Řecku a na Řeckých ostrovech.


Nabízíme pronájem nových vodních skútrů SEA-DOO SPARK Jedná se o vysoce výkonný vodní skútr s nejefektivnějším motorem na trhu. Vhodný pro začátečníky, rodiny s dětmi i profesionální jezdce. Tento ceník je pouze orientační, změna cen vyhrazena! Uvedené výhodné ceny na dlouhodobé pronájmy jsou akceptovatelné pouze u objednávky předem.


Vodní skůtr půjčovna

Hledáte sedící vodní skútry na pronájem? Happycharter, mezinárodní charterový server má pro každého tu správnou loď - sedící vodní skútry nebo jiné lodě. Motor Rotax 9ACE - HP pro dvě osoby, standardní výbava. Skůtr má zaplacenou povolenku pro Chorvatsko včetně pojištění.


Maximálně motohodiny za den. Za každou motohodinu navíc 5Kč. Možnost zapůjčení i kdekoli po celé ČR. Přeprava nákladu ADR Renault Master.


TAXI služby v Havlíčkově Brodě a okolí s možností dopravy po celé ČR a EU. Využijte našich vozů Škoda Octavia. Tento skútr se vyznačuje dobrou akcelerací, nízkou spotřebou a pohodlném sezení a to i jízdě ve osobách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.