pátek 24. července 2020

Vodní pumpa octavia 3

Ak je auto v zaruke,meni sa na zaruku gratis. TDI 1HP snadno na AUTODOC. Rychlé doručení a nízké ceny. Ahojky měl jsem stejný problém ,mám škodu oct. Unsubscribe from Jirka V.

MechaniC MurZ 12views. Zdravím,koupil jsem OIII 1. Chci se zeptat jestli je normální,že při těchto km a stáří přestane fungovat vodní pumpa ? Je to moje první Škodovka měl jsem spoustu aut s nájezdy 2i 3tis. Netěsnost nebo vadné ložisko pumpy může způsobit vážné poškození motoru.


Na potřebu výměny vodní pumpy mohou poukazovat kapky chladicí kapaliny pod autem, nebo vysoké teploty motoru. Popis: Prodám vodní pumpu na 2.

Octavia II Combi (1Z5) 1. Neustále prohání chladivo motorem auta, aby se nepřehřál. Nejprodávanějších autodíly od VALEO pro váš SKODA OCTAVIA. Kč (2EUR) skladem. SADA ROZVODŮ octavia 1. W), OCTAVIA II (kW), ROOMSTER 1. Ukázka jak se mění rozvodový řemen a vodní pumpa.


Tohle zavání něvyměněnou vodní pumpu při výměně rozvodováho řemene. A chladící kapalina se může buď odpařovat nebo unikat do nějaké. Určeno pro vozidla s motory 1. Sic vodní pumpa netekla, ale při chodu motoru byl slyšet takový šelestivý-sykavý zvuk.


Vyměněna komplet sada rozvodů, vodní čerpadlo, vodící klapka, řemen. Výměna provedena na 130. Závěr - u tohoto motoru je.


OCTAVIA je nejuniverzálnějším modelem v nabídce ŠKODA – nabízí se v podobě praktického liftbacku nebo ještě prostornějšího kombi, můžete ji mít s benzinovým nebo naftovým motorem, s manuální nebo automatickou převodovkou, s pohonem předních nebo všech čtyř kol.

V servisu mi řekli, že mám vadnou vodní pumpu , že to teče přes. Rozvodová sada, vodní pumpa 2. Lepší je to měnit vše, což včetně vodní pumpy vyjde na částku kolem 10. Nebo to těleso pumpy můžu poslat , ale počítám že bude v hajzlu i ta hřídelka.


Kluci ale ta vodni pumpa byla v haji totalne. Vodná pumpa Felicia 1. A taky sem tu vodni pumpu mel pred ocima a vymenit ji vazne museli. Jinak na muj sevis nemuzu rict ani slovo, vzdy mi vysli vstric, da se. Mě to po cca 15km lezlo na 130°c při svižnější jízdě! Motor mi nevaril, kdyz semi to stalo, ale prestalo to topit.


Hlidej si teplotu nebo radsi nejezdi. To ze si zrovna menil kapalinu muze byt jen nahoda. Aby byl splněn socialistický závazek. SDI najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. TDI, všechny motorizace. Jelikož součástí vodní pumpy je i silentblok motoru, potřebuješ nějaký závěsný zvedák.


Existuje na to taková rampa, kterou přišroubuješ na horní uložení tlumičů a dvěmi řetízky přišroubuješ ke šroubům víka motoru. Sundáš klíňák a pumpa tam drží několika šroubky, to uvidíš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.