pátek 24. července 2020

Těsnící kroužky

O- kroužky jsou kruhové těsnící prvky s vysokou přesností. Konstruktérům nabízejí velmi účinný a ekonomicky výhodný těsnicí prvek pro široký rozsah statických nebo dynamických aplikací. Skladem - ihned k odeslán�. Vyrábíme kroužky od 25mm do 140mm.


Litinové kroužky jsou vyráběné technologii dvojitého tvarového soustružení a ocelové kroužky - navíjením ocelového polotovaru a následným tepelným tvarováním tzv.

Těsnící kroužky se vkládají do předem odlitých nebo vyvrtaných otvorů. Náhradní těsnící kroužky - různé typy a rozměry. Jestliže zvolený materiál a konstrukce žlábku budou vhodné, těsnění o-kroužkem může plnit svoji roli delší dobu (v případě dodržení teplotních mezí apod.).


Gufera mají za úkol zadržet pronikání maziva z pracovního prostoru a zároveň zabránit pronikání nečistot zvenčí. Dodáváme zakázkové těsnící kroužky speciálních tvarů z elastických polymerů nebo gumy. Pístní kroužky jsou vyráběny v průměrech - 1mm, s možností povrchové úpravy.


Hřídelový těsnící kroužek bez pružinky.

Koncová těsnící víčka. Mnohdy se používají jako sekundární hřídelové těsnění. Axiální těsnící kroužky sloužící k utěsnění hřídelí a ložisek proti prachu a vodě. Materiály: NBR, FPM, EPDM a další materiály na vyžádání a. GÜSCHU těsnící technika s. Těsnící gumové kroužky k napojení rozvodného potrubí nádrže. V místech prostupů nátokového a odtokového potrubí do nádrže je nutné nejprve umístit těsnění.


Teprve následně můžeme provést instalaci potrubí. Gufera jsou hřídelové těsnící kroužky z pryže, určené pro utěsnění otáčejících se hřídelí a dalších strojních součástí. Gufero je vyztuženo kovovým kroužkem a těsnicí břit je přitlačován pružinou.


Některé typy gufer tuto přítlačnou pružinu nemají. K utěsnění vyšších tlaků je nutné aplikovat. FEY, lamelové kroužky. Firma FEY – Lamelové kroužky – prodej, s. KG, která je výhradním dodavatelem lamelových kroužků do celého světa.


V Česku najdete lamelové těsnící i pojistné kroužky na kolejových vozidlech, v hutnictví a energetice.

Používáme různé materiály o-kroužků jako například: EPDM, NBR, FPM. O kroužky jsou vyrobeny z materiálů, který se po deformaci rychle vrací do původního tvaru a rozměru. Pokud nenaleznete v našem sortimentu rozměr který potřebujete, můžete si O-kroužek sami slepit z pryžové šnůry.


Kovové těsnící kroužky jsou užívány především v olejářském, plynařském, ropném i chemickém průmyslu k utěsnění spec. RTJ je nabízeno ve dvou základních profilech: ovál nebo oktagonál, případně i jiných tvarech. Využijete je v armaturách, výměníkových stanicích, vodovodních bateriích, vinařství nebo pivovarnictví.


Bezazbestové těsnící desky ADISEAL Bezazbestové těsnění a výseky vyrábíme na zakázku z nabízených. Opěrné kroužky jsou pužívány ve spojení s radiálním O-kroužkem nebo X- kroužkem k prevenci vytlačování těsnení do těsnící mezery. Tvrdost Opěrných kroužků je obvykle uváděna v Shore nebo v IRHD. Těsnění pro širokou škálu kapalin používajíc se v hydraulice.


Mají za úkol chránít. Hliníkové těsnící kroužky ideální k utěsnění vody, vzduchu, hydrauliky ve strojírenství, automobilové technice a zemědělství. Rozmanitá sada pokrývá téměř všechny požadavky a průměry šroubů. V přehledném transparentním boxu. Vyberte si z široké nabídky o-kroužků.


Nakupujte pryžové o- kroužky pohodlně a za nejvýhodnější ceny. Okroužek je přesný pryžový těsnící prvek kruhového průřezu, určen k zabránění nežádoucí propustnosti nebo ztráty kapaliny či plynu. Těsnicí schopnost je závislá nejen na O-kroužku, ale i na zástavbovém prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.