pátek 17. července 2020

Termostatická hlavice stupnice

Jednoduchým pootočením na požadovanou hodnotu změníte teplotu. Instalace je stejně snadná jako ovládání. Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty.


Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Po otočení hlavice na požadovaný stupeň dochází k udržování přidružené teploty, aniž by bylo potřeba ze strany uživatele dalších zásahů. Naproti tomu termostatická hlavice s číselnou stupnicí nevyžaduje žadnou pomocnou energii. Termostatický ventil se otevírá nebo zavírá na základě odchylky mezi nastavenou a skutečnou teplotou v místnosti. Tu nastavíte otočením stupnice na termostatické hlavici na příslušné číslo, které odpovídá určité teplotě - tento údaj jde většinou najít v manuálu k. Termostatická hlavice obsahuje část s kapalnou látkou s velkou objemovou roztažností.


Jak již bylo zmíněno, termostatická hlavice obsahuje stupnici s čísly. Pokud se teplota v místnosti změní. Stupnice některých termostatických hlavic obsahuje číslo 0. Při otočení termostatické hlavice na číslo dojde k. Termostatické hlavice a ventily Page Content Přinášíme rozsáhlou řadu více než 1kvalitních termostatických ventilů a více než typů úsporných termostatických hlavic vhodných pro všechny typy instalací vytápění.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Se dvěma zarážkami Barva: bílá Rozsah nastavení: 6°C - 28°C Zabezpečení proti nadměrnému zdvihu Stupnice. Protože termostatická hlavice snímá teplotu v nejbližším okolí, nesmí být zakryta závěsy nebo zákryty, které vytvářejí malý prostor s vyšší teplotou než je teplota v místnosti. Jinak bude snímání a řízení teploty v místnosti značně zkreslené.


Hmatem odečítatelná stupnice nastavení. Ovládací krůžek na ručním ovladači umožňuje lehké a přesné nastavení požadované hraniční teploty. S kapalinovým čidlem (hydrosenzorem).


TERMOSTATICKÁ HLAVICE PRO TOPNÉ SYSTÉMY 9s kapalinovy´m cˇidlem CAP TERMOSTATIC PENTRU RADIATORE 9cu senzor lichid HO˝SSZABÁLYZÓ FEJ RADIÁTOROK RÉSZÉRE 9folyékony jelzo˝vel 9GLOWICE TERMOSTATYCZNE DO GRZEJNIKOW 9termostat grzej. Pro jednotlivé dny a denní dobu nastavíte požadovanou teplotu. Regulaci topného tělesa zajišťuje servopohon, který ovládá ventil radiátoru pomocí malého elektromotoru, proto hlavice vyžaduje zdroj energie. Na doraze sa automaticky aktivuje bajonetové upevnenie a termostatická hlavica je v stabilnej polohe. Jak termostatická hlavice vlastně funguje?


Tím, že hlavici nastavíme na určité číslo, máme zaručeno. Další informace o termostatických hlavicích naleznete také v prospektu „Návod k montáži a obsluze“. Inteligentní radiátorová termostatická hlavice Danfoss Eco s Bluetooth a aplikací pro mobilní telefon.


Pro ovládání radiátorového vytápění v domácnosti - přizpůsobí se vašemu životnímu. V každej miestnosti si môžete nastaviť otáčaním termostatickej hlavice požadovanú teplotu pre zaistenie tepelnej pohody. V tabuľke sú uvedené orientačné teploty zodpovedajúce jednotlivým číslam stupnice. Podľa miestnych podmienok sa môže teplota od uvedených hodnôt líšiť. Vyskúšajte si preto, pri akom nastavení dosiahnete pohodovú teplotu.


Treba si uvedomiť, že. Stupnice Nastavovací okénko Otočná hlavice Nastavenípožadovanéteploty Nastavení požadované teploty se provádí otáčením otočné hlavice tak, aby požadované nastavení bylo vidět vevýřezu(viz obrázek). Prvou je ventil, kovová časť, ktorá je napevno osadená v potrubí.


Termostatická hlavice stupnice

V prípade, že vaše radiátory majú iba uzatvárací ventil, ktorý dokáže radiátory len úplne otvoriť alebo zatvoriť, pred ich výmenou budete určite musieť osloviť odborníka, ktorý ventily po vypustení vody vymení. Odborník bude takisto musieť. Představují jednoduchý způsob výměny starších termostatických hlavic, bez potřeby vypouštět celý. Heimeier termostatická hlav. Náhradní uzavírací vršek k ventilu SAM.


Manuální termostatická hlavice s vestavěným čidlem. Kapalinová náplň Stupnice – Ochrana proti. Armatury Myjava – hlavice termostaticka , termoventily.


Nová digitálna termostatická hlavica pre automatickú reguláciu vykurovacích. Vlastnosti digitálnej termostatickej hlavice HD13:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.