čtvrtek 13. února 2020

Wc sedátko

WC sedátko se zpomalovacím mechanismem SOFT-CLOSE. Univerzální sedátko vyrobené z duroplastu. Díky speciálním nastavovacím úchytům EASY LOCK se jednoduše sundají a opět připevní na WC.


Jedná se o systém, kde se připevní. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka. Toto video OBI Vám ukáže, na co si přitom máte dát pozor.

Wc sedátko Grey Steel se zpomalovacím mechanismem SOFT-CLOSE. Bílý keramický toaletní kartáč Wenko Cordoba. Geberit Duofix Special - sada pro závěsné WC 111.


Pro demontáž stačí sedátko pomocí tlačítek vycvaknout, sejmout a opět nasadit. Novo duroplast bílá 9M38S101. Bidetové sedátko - Intimus - Váš nepostradatelný cenově dostupný hygienický komfort, nenahraditelný v menších koupelnách a šetřící prostor ve větších. Použiť aktuálnu polohu.


Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť.

Zostatok z kusov, bol automaticky pridaný do Vašeho nákupného košíka. Najdete u nás záchodová sedátka levná i velmi pevná vyrobená z kvalitního tvrzené plastu. Prkénka na WC můžeme zakoupit na našem eshopu.


Základní model elektronického bidetu. Ohřev vody, masáž, sušení. Přestaňte se dřít nasucho papírem, nechte se komfortně osprchovat. Naše komfortní sedátko sna.


Jika PLtlačítko Dual Flush, bílá barva 8. Toto praktické sedátko ochrání děti před úrazem, zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Systém SoftClose - pomalé zavírání nepůsobí hluk nárazem o keramickou mísu. Je to klasické WC se zabudovanou bidetovou tryskou, která je umístěná přímo v límci keramické mísy. Nejedná se o přídavné sedátko , ani o elektronickou verzi. Jde o WC , které má v sobě zabudovanou bidetovou trysku.


Ta se ovládá externě, pomocí směšovací baterie, nebo ventilu. Závesný záchod bez splachovacieho okruhu s čiastočne oválnym dizajnom predstavuje moderné riešenie pre akúkoľvek kúpeľňu. Sedátko je odnímatelné shora. Všetko neestetické zostáva v kúpeľni skryté vďaka vstavanému závesnému záchodu.


Laufen duroplastové sedátko s poklopem, ocelové úchyty Duroplastové sedátko Lyra Plus značky Laufen je tvarově pevné, na dotyk tvrdší a díky těmto vlastnostem designově dokonalé.

Jeho čistý, hladký tvar ve spojení s ocelovými úchyty tvoří praktický a trvanlivý celek. Duroplast je materiál, který výrazně redukuje nepříjemný pocit při dosednutí na studenou plochu sedátka. Je libo sedátko klasické, zvýšené, dětské wc sedátko samostatné či integrované, antibakteriální anebo dokonce s madly pro pohodlnější usedání i zvedání se? U nás si vybere opravdu každý. Značka: Novaservis Záruka: měsíců.


Původně: 6Kč Ušetříte: 1Kč (– ) 5Kč 4Kč bez DPH WC. WC kombi s univerzálním odpadem - dá se použít jako zadní, spodní či šikmý kombík. Spodek je celokapotovaný, tzn. Rozhodně si zpomalovací prkénko pořiďte v případě, že máte doma malého chlapečka, předejdete tak nepříjemným zraněním.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Nabízíme mnoho variant. Jeho výběr nemusí být nijak složitý.


Záchodová sedadla nejen zvyšují komfort používání toaletní mísy, ale také zvyšují bezpečnost a hygienu při používání WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.