pondělí 6. července 2020

Xyladecor podlahový lak polyuretanový

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy.


Podlahový lak Polyuretanový podlahový lak 75l interiérový jednosložkový bezbarvý lak na bázi rozpouštědel s tímto lakem lze dosáhnout hedvábně. Tvoři hedvábně polomatný nebo lesklý povrch odolný proti otěru.

Lak nedoporučujeme používat na vytápěné povrchy nebo na povrchy napuštěné olejem či voskem. Tvorí hodvábne polomatný alebo lesklý povrch odolný proti oteru. Lak neodporúčame používať na vykurované povrchy alebo na povrchy napustené olejom či voskom.


XYLADECOR PODLAHOVÝ LAK A BRAND FROM AkzoNobel POLYURETANOVÝ. Xyladecor Podlahový lak polyuretanový. Tvoří hedvábně polomatný nebo lesklý povrch odolný na otěr. We Make Returns Easy.


Shánite Polyuretanový podlahový lak do Vašeho interiéru?

Shop Everything you Need on eBay! Způsoby dopravy Způsoby platby Obchodní podmínky Kontakty Naše prodejna BLOG Stěny v interiéru Nátěry radiátoru a zárubní Nátěry kovových. Doporučen pro použití v interiéru na nejrůznější dřevěné povrchy. Nemění barvu dřeva a nezapácha. OBI Nátěr na parkety transparentní lesklý 3ml.


OBI Lak na parkety lesklý 7ml. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude. Bezbarvý lak pro použití v interiéru na dřevěné povrchy jako jsou parkety, obložení, dveře, zábradlí, nebo nábytek.


Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba. Jednozložkový lak na báze rozpúšťadiel na použitie v interiéri. OBI Sprchová hadice Classic kov 1cm.


GP Alkalická baterie Super LR(AA), ks. Soudal Montážní pěna Mini 1ml. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Obsah v hmotnosti směsi Identifikační čísla Název látky Eye Irrit. Je vhodný do interiéru (parkety, dvere, zábradlie, obloženie, nábytok a pod.).


Nie je vhodné lak používať na vykurované povrchy alebo povrchy napustené olejom či voskom.

Tvoří trvalý, průhledný polomatný nebo lesklý povlak odolný na otěr. Hodnotenie produktu:. Vlastnosti: odolnosť voči mechanickému opotrebeniu. Povrch ošetrený lakom nežltne. Priľne i na očistené staré nátery.


Použitie: Drevené alebo korkové podlahy, nábytok, drevené obloženie. Zloženie: jednozložkový lak na. Bezfarebný jednozložkový lak na interiérové nátery dreva (parkety, obloženia, dvere, zábradlie, nábytok). Má hodvábne polomatný alebo lesklý povrch.


Použitie: Ideálny pre použitie v interiéri na najrôznejšie drevené povrchy, ako sú parkety, obloženie, dvere, zábradlie alebo nábytok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.