středa 12. února 2020

Vodní pumpa octavia 2 0 tdi

Samozřejmě pokud je třeba znovu. More Vodní Pumpa Octavia 2. Pavel8G 472views. Prodám Škoda Octavia 1. TDI CR 55kW (CFWA), 1.

Karoserie pěkný zachovalí stav,bez koroze a absolutně bez rezu. Auto má ujeto poctivých 163tis. Nove rozvody,oleje,filtry, vodni pumpa ,komplet nové brzdy!


Nechtěl jsem čekat až na 21 ale prý bych ničemu neuškodil. Kompletní rozborka vozu Škoda Octavia po 500. Problém je, že dneska už není octavka jako octavka.


Dva stejné motory mohou prostě vydržet jinak.

TDi PD hlučná vodní pumpa Aneta Stryjová. Přídavná vodní pumpa chladící okruhu pro motory 1. Bohužel značkový servis BARTH Pardubice nic neodhalil a odmítl tak závadu dál řešit. Zdravím,koupil jsem OIII 1. Chci se zeptat jestli je normální,že při těchto km a stáří přestane fungovat vodní pumpa ? Je to moje první Škodovka měl jsem spoustu aut s nájezdy 2i 3tis.


Milan: „ Octavia II, 1. Kč, značka Contitech. Vodní čerpadlo ( vodní pumpa ) zajišťuje cirkulaci chladicí kapaliny v chladicím systému. Souhlasím Více informací. Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie.


Rozvodová sada, vodní pumpa 2. Jako příklad nám poslouží černá Octavia 2. OCTAVIA (1Z3) Sikma zadni cast. Pre správny výber vodného čerpadla použite katalóg Thermotec. Tento diel je možné objednať od rôznych výrobcov.

Aplikácie: AUDI A(8L1) 1. Poprvé se motor s označením 2. Vycházel z tehdy velmi oblíbené jednotky 1. Následně se dostal do Golfu, Touranu, Octavie a seatů Leon a Altea. Nejčastěji měl výkon 1a 1kW, ale prodávaly se i jiné verze. Ukázka jak se mění rozvodový řemen a vodní pumpa. Výměna rozvodového řemene a vodní pumpy - doma.


Postup výměny rozvodů: 1) Zvedneme vozidlo, sundáme pravé přední kolo a boční kryt motorového. Co se stalo: ano na dálnici odešla pumpa , motor se do pár minut přehrál, spálil se dokonce nějaký plast okolo, který už doutnal. Vodní pumpa Škoda Octavia , Superb, Yeti. W, 74kW AEH, AKL, APF 1. AVU, BFQ, BGU, BSE 1. T 110kw AGU, AQA, ARZ, AUM 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.