úterý 18. února 2020

Vana riho 170x75

Vana riho 170x75

Kontakty: RIHO CZ, a. BAVany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu. Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Vana RIHO LINARES BT44. TMS Riho Elba Shower vana akrylátová bílá 170xcO společnosti Riho : Značkový holandský výrobce Riho je v Evropě velice uznávaný zástupcem v segmentu akrylátových van.


Kvalita, design a mnoho dalších argumentů upřednostňuji tyto produkty před nez. Klasická obdélníková vana s rozměry 170xcm. Vanu je možné dovybavit masážním systémem. Vyzkoušejte náš jednoduchý konfigurátor: hm-vany-konfigurator.


Vany Laguna Plus jsou vyrobeny ze značkového litého akrylátu PMMA o síle mm. Díky tomu je materiál vany probarvený v celé své tloušťce, je plně. Polysan MARLENE obdélníková van. RIHO ponúka širokú škálu tvarov a dizajnov. Všetky modely vaní sú ideálne pre.


RAVAK - montážní návod - vana Rosa II. Popis: Zcela nová, nepoužitá ani neinstalovaná vířivá vana. Kč Polimat Medium 170xakrylátová vana Délka vany 1cm. Akrylátová volně stojící vana BEVEL 1x cm. Obdélníková vana LINEA 170x75.


Fürdőkád RIHO LIMA, BBRIHO. A Riho CZ által forgalmazott összes termékről készült fotó, illetve Műszaki dokumentáció cégünk tulajdonát képezi, fel nem használható, terjeszthető, reprodukálható cégünk előzetes engedélye nélkül. Během svého působení na českém trhu si u nás vydobyla pověst kvalitního výrobce, jehož produkty si oblíbily tisíce zákazníků. Silná popularita společnosti vedla k vybudování firemního závodu poblíž Moravského krasu, ve kterém pracují čeští odborníci na.


TMS Riho Active vana akrylátová bílá 170xcO společnosti Riho : Značkový holandský výrobce Riho je v Evropě velice uznávaný zástupcem v segmentu akrylátových van. Asymetrická vana z akrylátu. Objem vany je 2litrů. Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Není skladem Prodej byl ukončen.


Zpět Dostupnost produk. Sada noh a odpadová souprava nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely n. Zde se nacházíte: Heureka.


Rohová asymetrická vana Ravak. Vyhledávání vana 170x75. Nalezené kategorie (9) Vany, Pneumatiky, Vanové panely, Podhlavníky k vaně, Autobaterie, Koupelnový nábytek, Olejové vany, Klimatizace a její díly, Instalatérské potřeby. Bílá rovná akrylátová vana se sníženým okrajem.


RIHO Riho Lima vana akrylátová bílá 170xcO společnosti Riho : Značkový holandský výrobce Riho je v Evropě velice uznávaný zástupcem v segmentu akrylátových van. Tato obdélníková vana Riho Lima je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, který má dobré tepelné a izolační vlastnosti, díky kterým si voda udržuje dlouhou dobu svoji teplotu. Naše prodejny jsou otevřené. Koronavirus, COVID-19: více informací. Vany Riho jsou vyrobeny z litého akrylátu - vysoce kvalitní, neporézní plast, který je v celé tloušťce probarvený.


Všechny vany jsou RIHO jsou vyztuženy polyesterového skelného laminátu a výztuží dna. Izolační schopnosti - akrylát přebírá okamžitě teplotu vody. Záruka na stálost barev vany let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.