čtvrtek 6. února 2020

Polystyrenové hladítko

Celo- polystyrenové hladítko , vhodné pro uhlazování omítek a stěrek. Hladítko plave na vodě. Dřevěné hladítko , vhodné pro přímé nanášení jemn. Mezi hlavní přednosti našeho online centra patří přehledná nabídková selekce.


Rubrika hladítka a spárování obsahuje hned několik důležitých podkategorií, kterou společně s ostatními tvoří i polystyrenová hladítka a PU hladítka.

Polystyrenové hladítko Festa Styrohart Rozměry: 140x2mm. Je celo- polystyrenové , plave na vodě, nemělo by se potopit v kýblu s vodou. Pokud použijeme dřevěné, umělohmotné nebo polystyrenové hladítko , můžeme dosáhnout u hrubší omítky strukturovaného povrchu s různou modelací. Broušení je realizováno smirkovým papírem. Náhradní brusný papír 240x100mm rudý.


Interierové krby, zásobníky vody pre solárne systémy, solárne systémy, automaty na brány, čerpadlá do studní. Gleter inox nazubljeni.

Je vhodné pro uhlazování různých omítek a stěrek. Stavební fošny a prkna. EXTOL 3Vedro plastové, kovová rukoväť. Hodnotenie produktu:.


Je celo-polystyrénové, pláva na vode, nemalo by sa potopiť vo vedre s vodou. Vaše cena s DPH: 5Kč. Kč, pouze na ProMistry. ABS 3mm 280x1rovné FESTA.


Vysokokvalitné nerezové hladítko pre vyhotonie dekoratívn eho náteru Benátsky štuk. Kč Váš nákupní košík je prázdný Úvo. To be determined Doručení. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu.


Výsek suchý zips ERSTA 1F6P-280. PVC, strúhadlo z kvalitnej ocele. Používa sa na odstraňovanie starých vápencovo cementových omietok, na zarovnávanie pórobetónových tvárnic- YTONG.


Od Kč obchody Porovnat ceny.

Podobné určení mají výrobky z polyuretanu či polystyrenu, přičemž polystyrenové hladítko lze použít i upravení jemných vnitřních či fasádních omítek. Na poslední dvě zmíněné omítky se doporučuje i hladítko z materiálu ABS, což je houževnatý plast. Toto hladítko se dá použít i pro natahování vrstvy lepidla.


DPH: 1Kč : cena s DPH ( ): 1Kč. Technické parametry: Rozměry:… Cena: Kč obchod. Sekundové lepidlo 3g zdarma - při objednávce nad 5Kč Sekundové lepidlo 3g. Internetový obchod s akčními cenami, zboží od ověřených výrobců.


Sleva: Cena: 7Kč bez DPH. Materiál celo-polyuretan. Zákazníci k tomuto zboží kupují. TOPTRADE vědro zednické, plastové, l. OBJEDNANO Pro nákup je nutné se registrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.