středa 12. února 2020

Poklop c250

Napište si ještě dnes o spec. KONFIGURÁTOR POKLOPŮ - vyberte si takový poklop , jaký potřebujete! C2dle certifikace EN1se používá pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v dopravní komunikaci v oblasti krajnic vozovky zasahující maximálně 5m do jízdní dráhy a 2m do chodníku. Litinový poklop C2Stephenson. C2jsou určeny pro aplikace na krajnicích zasahujících do komunikací maximálně 5m.


Těžký poklop na šachtu Js 300x300mm Těžký litinový poklop na šachtu 400x400m.

Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C2, D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy.


Těsnící drážka v rámu napomáhá k utěsnění poklopu. Prohlaseni-o-shode-litinove-poklopy. Uzamykatelný, vodotěsn.

Poklop je spojený s rámem pomocí pantu. C2Hydrant – masivní tělo hydrantu z HDPE a polyuretanový poklop vyztužený skleněnými vlákny. XP 2Zadlažďovací poklop 300x3mm, C2kN, žárový pozink. Jsou určeny na vyplnění venkovní zámkovou dlažbou.


Mezi krytem a rámem je těsnění. Pro pomalu se pohybující náklad. MEADECK poklop SP PROFI 9x 9mm, zatížení C2kN. Betonový prstenec do chodníkové vpusti.


POKLOP kompozitní 600x 6EKODECK EKO 7C250. TopTek - zadlažďovací poklop Servokat - HD v Německu Servokat - GD v Turecku. A- C2bez dodatečné betonáže. Uzatváracie šachtové poklopy s. Vyhotovený v protišmykovej úprave z kompozitného UV stabilného materiálu, ktorý zaručuje dlhodobú životnosť bez nárokov na údržbu.


Parkovací litinový poklop PAR 8R - C2, s kruhovým rámem. Silniční litinový poklop CITY R - D40 s kruhovým rámem. Třída zatížení poklopů v dopravním stavitelství určuje nutnou únosnost poklopů, kanálových mříží a pod.


Vyznačuje se možností pevného uzavření s dvojitým hermetickým.

C2dle certifikace EN1se používá pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v dopravní komunikaci v oblasti krajnic vozovky. Vyhotoven v protiskluzové úpravě z litinového UV stabilního materiálu, který zaručuje dlouhodobou životnost bez nároku na údržbu. Protipožární poklop se skládá z pevného rámu pro zabudování do stavební konstrukce a odklopného víka. Víko je zavěšeno na pantech. Pro usnadnění otevírání je poklop vybaven plynovými vzpěrami.


Pochozí plochu poklopu tvoří slzičkový plech. Standardně je poklop z konstrukčních ocelí a opatřen syntetickým nátěrem v červené barvě. HE-7DRK pouze kg vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.