úterý 4. února 2020

Podzemní porézní závlahová hadice

Podzemní zavlažovací systém nikde nepřekáží, při sekání trávy se nemusíte bát, že jej sekačkou poškodíte, nemusíte složitě manipulovat se zahradní hadicí ,. S POUŽITÍM PODZEMNÍCH PORÉZNÍCH HADIC bude zavlažování. Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod. Hadice prosakuje po kapkách po celé délce a ušetří až vody. Kapkové hadice , potrubí.


Kapénkové hadice jsou vyrobeny z primárního polyethylenu a jsou hnědé barvy. Hadice mají UV stabilizaci, což zajišťuje jejich větší odolnost. Hadice je ošetřená speciálním materiálem, který propouští vodu ven, ale nepustí kořeny rostlin a tím nedojde k ucpání.


Při volbě této závlahy se voda dostává přímo ke kořenům. S délkou m, může tato porézní hadice pokrýt velké množství rostlin a plodin a zavlažovat je rovnoměrně. Tato průsaková hadice je vybavena tisíci mikropóry, které zamezí ztrátě tvaru a tím i zablokování hadice a zajišťuje tak přívod vody přímo k oblastem, které chcete zavlažovat. Tím, že hadice prosakuje po kapkách po celé délce hadice , šetříte vodou.


Po celé délce hadice jsou ve vzdálenosti centimetrů umístěny otvory, ze kterých voda pomalu odkapává. Vydatnost jedné dírky hadice je litry za minutu. Málo známou novinkou jsou porézní hadice ronící vodu rovnou ke kořenům živého plotu či dlouhé řady květin nebo keřů. Hadicová linka položená těsně na povrch nebo mělce do půdy poblíže kořínků začíná a končí rychlospojkou, kterou se připojí na zahradní kohout nebo na podzemní rozvodný systém. Nabízejí se v délkách a m. Vítejte na zahradě plné nápadů, e-shopu společnosti IRIMON.


Najdete zde závlahové systémy, zahradní LED osvětlení V, zahradnické nářadí a spoustu dalšího sortimentu. Společnost GARDENA nabízí vše pro zavlažování vaší zahrady. Objevte široký sortiment produktů, od zahradních hadic, zavlažovacích systémů, až po kapkové zavlažovače. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších. Porézní hadice pro automatické nebo i klasické zavlažování. Ušetří až vody oproti běžnému zalévání. Instalace pod zem nebo lze použít i na povrchu. Hadice je ideální volbou pro přesné zalévání rostlin, živých plotů, květinovách a záhonů, zeleninové zahrady a sady.


Zavlažování dělíme na dva typy – nadzemní a podzemní. Při výběru konkrétního systému je dobré zvážit charakter zahrady, typ travních ploch a jejich rozsah. Pokud je plocha menší a terén rovinatý, je ideální volbou mobilní nadzemní zavlažování, u kterého je možné trysky libovolně přemisťovat.


Vybrat si můžeme například z plošných, obdélníkových či. Problém s nedostatkem srážek trápí skoro každého majitele zahrady. Když konečně prší, snažíme se zachytit vodu z každého okapového svodu do sudů, aby bylo alespoň trochu čím zalévat. Hadice na závlahu Výhodou bílých hadiček na kapilárovou závlahu je, že se tolik neohřívají jako černé varianty.


Navíc jsou vylepšeny antimikrobiálním přípravkem. Za pozornost tradičních zahradníků stojí určitě porézní hadice Irrigatia, ze které prosakuje voda po celé délce. Využívá se hlavně při outdoor pěst. A: porézní hadice – m, možnost uložení až do. Pokud máte zahradu a nemáte kvalitní hadici , co by vám ušetřila spoustu práce i vody, neváhejte s její koupí.


Další slevy zahradních potřeb. Ideální pro malé a střední zahrady. Mikrozávlahy a solární závlahy s automatickým režimem pro zajištění vaší klidné dovolené. Závlahy pro zahradu, balkón nebo terasu.


Zavlažuje až 25m zahrady nebo květinové záho. Kapače jsou samotěsnící, takže při uskladňování. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic.


Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.