pátek 17. ledna 2020

Pneumatiky s výsuvnými hroty

Pneumatiky s výsuvnými hroty

Konštrukcia pneumatiky a hrotu. Pneumatika s hrotmi je zimnou pneumatikou, v behúni ktorej sú umiestnené kovové hroty. Již se objevily pneumatiky s výsuvnými hroty , které vycházejí z těch šroubovacích. Fungují však na principu automatického vysunutí, na základě povelu samotného řidiče. Tento Nokian s hroty , který je považován za průkopníka a hudbu budoucnosti, by mohl být v budoucnu řešením, které by přineslo větší všestrannost, stejně jako by dost možná mohlo změnit i. Pneumatiky s hroty jsou určeny k jízdě po vrstvě ledu a ujetého, uklouzaného sněhu.


Na takových površích jsou jejich výkony bezkonkurenční a předčí jiná řešení. V jiných povětrnostních podmínkách, zvláště na mokrém povrchu, se chovají podstatně hůře než standardní zimní pneumatiky. Inovácia: Nokian vyrobil pneumatiky s výsuvnými hrotmi. Vodič jazdi po klzkej ceste a cíti, že auto stráca stabilitu, stačí stlačiť tlačidlo - pneumatiky sú okamžite. Podľa vyhlášky ministerstva dopravy č. Keďže predpis nerozlišuje medzi výsuvnými a pevnými hrotmi, v praxi to znamená asi toľko, že zakázané sú akékoľvek hroty bez rozdielu.


Ak cestujete vo veľmi drsných klimatických oblastiach, na ľadových a zasnežených cestách, odporúčame vám vybaviť sa pneumatikami s hrotmi (ak to legislatíva umožňuje). Vídať ich na rely autách, ktoré s nimi jazdia šialenými rýchlosťami ako by tam vôbec nebol sneh a ľad. Vo väčšine krajín sú pneumatiky s hrotmi zakázané. Keď sa sneh a ľad roztopia, hroty rýpu asfalt a poškodzujú cesty. Používání pneumatik s protiskluzovými hroty : 1) SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ: Je zakázáno pro všechna vozidla, s výjimkou vozidel záchranné služby.


Je povoleno pouze v zimním období. Jedinečná technologie hrotů dává hroty k dispozici v případě, že jsou zapotřebí. V prípade potreby sa ale z puzdier vysunú pevné kovové hroty nad obrys pneumatiky. To zabezpečí perfektnú trakciu na snehu a ľade.


Ako systém pracuje ale Nokian zatiaľ nespresnil. Otázny je najmä princíp vysúvania ale aj to, ako sa budú puzdra správať s ubúdajúcou vrstvou dezénu z dôvodu opotrebenia. Tento nový koncept pneumatiky je úžasným technologickým počinem. Jednoho dne se tento koncept hrotů může stát běžnou realitou. Nokian představuje revoluční koncept, výsuvné hroty „na vyžádání“.


Pneumatiky s výsuvnými hroty

Jak se používá pneumatiky s hroty ? Dosti často se objevují otázky spojené s užíváním pneumatik s hroty přes zimu. Nokian Tyres: První zimní pneumatiky s výsuvnými hroty. Správné použití zimních pneumatik s hřeby. Hroty sa etablovali v módnej aréne ako prvok dizajnu oblečenia a obuvi na dlhú dobu. Móda pre nich pochádzala z „eklektickej éry“ - vzdialených 70.


V první řadě je nutno podotknout, že pneumatiky s hroty jsou v České republice zakázány a na vozy si je smí s výjimkou namontovat jen složky záchranné služby. Donedávna bylo možné tyto pneumatiky používat i při zimních automobilových rally, ale i zde jsou již několik let zakázány. Nokian nedávno představil technologický koncept své nahrotované pneumatiky bez hrotů, hezky česky řečeno - pneumatiku, s výsuvnými hroty.


Pneumatiky s výsuvnými hroty

Jedná se zřejmě o reakci na skutečnost, že ve většině evropských státech nelze legálně nahrotované pneumatiky na pozemních komunikacích používat. Zimni pneumatiky s hroty. Pneumatiky Michelin pilot sport jsou sportovní pneumatiky s nekompromisními vlastnostmi.


Tyto pneumatiky jsou navrženy tak, aby se jízda stala požitkem. Základní vlastnosti pneumatiky Michelin Pilot Sport 4: - výborná kontrola nad vozidlem - přesná reakční doba - vysoká míra bezpečnosti na mokrém. Také zimní pneumatika pro SUV je vítězem testu.


Dunlop vstupuje s novými SportSmart TT do segmentu pneumatik jako pro volné jízdy na okruhu, tak pro… Více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.