pátek 17. ledna 2020

Pmh theia

Koupelnový radiátor Theia nabízí výhodu jednoduchého zavěšení ručníků ze strany nebo na háčky, které jsou umístěny na vertikálních trubkách. Heat output of chrome versions can be lower. ZOBRAZIT DALŠÍ INSPIRACI. Naši partneři a prodejci 2prodejen má otevřeno po celé ČR Technické příspěvky, které Vás chytnou.


Akční leták - Elektra.

Theia - moderní designový radiátor, je vhodný nejen do koupelny, ale i interiéru. Konstrukce tohoto radiátoru nabízí snadné zavěšení ručníku ze strany. Na vertikálních trubkách je radiátor navíc doplněn o háčky. V ceně radiátoru není topná. Radiátor je v chromovém provedení.


Naplnění radiátoru PMH. Další V košíku máte položek. Milí naši zákazníci, sme tu pre Vás v plnom nasadení a bez obmedzení.

Contact a supplier or the parent company directly to get a quote or to find out a price or your closest point of sale. Chcete vedieť, čo si o PMH THEIA v. T2C (T2C) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? O dodacej lehote Vás budeme informovať telefonicky, uvedená dodacia lehota je orientačná. Vývoj ceny PMH THEIA 5X 9mm T1C.


Můžete koupit ve slovenských obchodech: P. Pmh theia Neotřelým designem je otopné. Tělo radiátoru je doplněno o praktické věšáky na ručníky. THEIA koupelnový radiátor 500x940mm, 216W, chrom. Hmotnost radiátoru je kg, objem je l, rozteč 1mm a výkon radiátoru je 2W.


Na přání je možno vyrobit zrcadlově obrácenou variantu. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Porovnat K oblíbeným PMH Venus VE3S. Obrázky radiátorov sú len ilustračné.


Všetky radiátory sa vyrábajú aj v iných rozmeroch a prevedeniach. W Barva: chrom - v provedení chrom je tepelný výkon až o nižší Důležité upozornění! Produkt patrí do kategórií: Sanita.

K čištění našich koupelnových radiátorů. PMH Theia Rovný kúpeľňový radiátor. Dostupnost: Obvykle do měsíce. You might as well face it. What if they could co-exist?


Introducing Theia , the Insight Hub. T1A-L (T1A-L) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Farbu si prosím vyberte zo vzorkovníka (nájdete v obrázkoch) a jej kód napíšte do správy k objednávke.


Kontštrukcia radiátora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.