pondělí 13. ledna 2020

Plynové vzpěry montáž

Plynové vzpěry by měly být skladovány ve svislé poloze pístnicí dolů (válcem nahoru). Minimáně jednou za půl roku by měly být několikrát stlačeny (rovněž ve svislé poloze válcem nahoru). Na pístnici se po určité době mohou objevit stopy oleje, což je zcela v pořádku a nemá to vliv na funkci vzpěr.


Ihned po vyjmutí plynové vzpěry z obalu je někdy obtížné ji zasunout. Důvodem je doba skladování.

Těsnění pístnice je přilepené. Doporučujeme provést montáž plynové vzpěry a při prvním pokusu vynaložit trochu vyšší sílu. Poté plynová vzpěra funguje jako obvykle. Tlak větru nebo zatížení vrstvou sněhu mohou změnit hmotnost dveří nebo víka a tím také překonat sílu plynové vzpěry. Pístnici zásadně montovat podle uvedeného obrázku ! Díky této montážní poloze je na konci zdvihu pístnice plně v činnosti tlumící efekt plynové vzpěry.


Kromě toho je tím pístnice.

Navrhněte si sami aplikaci své plynové vzpěry ! Produkty z naší nabídky mají připevněné Koncovky, což velmi usnadňuje montáž. Je také možné objednat si je bez koncovek, a to v sekci plynové vzpěry. Plynové patrony se opotřebovávají a rozbíjejí - jejich životnost záleží na tom, jak často se používají.


Při normálním používání vydrží až roky. Postup výměny tlumičů pátých dveří. Výměna byla provedena na vozidle Škoda Octavia II kombi. Tato je následně k dispozici při vysouvání vzpěry. Jako zásobník energie slouží tlakový válec.


Princip plynové vzpěry vychází z plundžru, což je jednoduše pístnice, která se zasouvá do uzavřeného válce. Tím se uvnitř zmenšuje objem a roste tlak. V důsledku tak vzniká síla, která pístnici plynové vzpěry vytlačuje ven.


Vynálezce Paul Giffard se později. Internetový obchod s plynové vzpěry Rychlá dodávka. Kč zaslání Užitečné kalkulační nástroje.

Při montáži zejména chraňte pístnici před poškrábáním, prachem, ulpělou barvou (rámy nestříkat, poud jsou vzpěry už namontované!), chemikáliemi, solí apod. Válec pružiny nesmí být deformován nebo poškozen. Teploty běžného použití. Snadná montáž na připravené upevňovací body. Bettlift - plynová vzpěra pro podélnou montáž.


Technické předpisy pro montáž , konstrukční práce. Jsou-li použity tlačné, tažné plynové vzpěry nebo tlumiče tam, kde by jejich. Vodicí lišty, plynové vzpěry a podpěry výklopných dvířek. Chraňte píst plynové vzpěry. Montáž plynových vzpěr vám mohou udělat odborníci, nebo si je můžete nainstalovat ve vlastní režii.


Záchytné body vzpěry jsou při montáži jasně dané, takže se držíte stejného úhlu umístění jako u staré vzpěře. Dávejte si pozor na to, aby se píst nepoškodil. V případě netěsnosti znovu krátce aktivujte ventil a opětovně jej zkontrolujte, zda těsní.


Poté lze provést montáž plynové vzpěry na zkoušku. Jako první odstraňte pojistný plíšek, který zakrývá a drží hlavu vzpěry. Pomocí šroubováku ho jednoduše nadzdvihněte. Po jeho odstranění odtáhněte hlavu vzpěry od čepu. Tento proces vykonejte na obou koncích plynové vzpěry.


Montáž nové vzpěry je ještě jednodušší než její demontáž. Prosím, použijte minimálně znaky! SUSPA je významný světový. Montáž proveďte co nejlépe podle plánu a plynovou vzpěru zkuste stlačit v zabudovaném stavu.


Víko nebo poklop přitom poslouží jako páka a umožní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.