pátek 6. prosince 2019

Návarek s vnějším závitem

NÁVAREK PŘÍMÝ S VNĚJŠÍM ZÁVITEM PRO TRUBKU. Přesuvná matice galvanicky zinkovaná s. Návarek s vnějším závitem V našem Výprodeji nabízíme kromě jiného také nerez návarky za akční ceny, platné pouze do vyprodání. Jímky, návarky a šroubení jsou určeny pro instalaci měřící techniky v. Návarky s vnějším kuželovým závitem z nerezové oceli 1. Určeno pro provoz s vysokými nároky na odolnost, životnost a hygienu.

Doporučená aplikace šroubení v chemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. C (.- bez těsnění,.- s těsněním) Návarek přímý NPV s vnitřní závitem M 27xvčetně těsnění, délky C = mm. Poznámka: Po dohodě možno dodat návarky jiné délky nebo inspekční certifikát 3. Použití svěrné spojky Gebo MAS s vnějším závitem TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny.


Unsubscribe from TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny? Rychlospojky Ludecke s vnějším trubkovým závitem jsou určeny pro stlačený vzduch v průmyslu a řemeslnictví. Rovněž možno použít pro vodu a jiná média jako rychlý spoj stlačeného vzduchu.


S vnějším závitem , BAHNIK.

Vážení zákazníci, osobní odběr je možný pouze při platbě převodem. E-shop funguje standartním způsobem, doručení na dobírku je stále možné, ale prosíme naše zákazníky o maximální využívání bezhotovostní platby již při objednávce přímo v e-shopu. PE přechod s vnějším závitem. Přihlásit se Napište nám.


Perlátor s vnějším závitem k ramínku vodovodní baterie. Skladeposledních ks. Návarek se zářezným kroužkem je tvořen vlastním návarkem zakončeným závitem s vnitřním kuželovým osazením, zářezným a přítlačným kroužkem a převlečnou maticí. Návarky dle DIN jsou přímé s vývrtem podle průměru zvolené jímky dle DIN tvar 4. Vložka s vnějším závitem je hliníková trubka na jedné straně s vnějším průměrem odpovídajícím trubkám systému Quick Line, aby ji bylo možné připojit do spojovacích prvků. Na druhé straně je vnější kuželový závit, který je možné namontovat do jiného prvků.


Provedení se šestihranem pro dotažení klíčem. Název produktu Čárový kód Cena bez DPH DPH Cena s DPH Min. Zobrazení: hrdlo přímé - těleso 37°. Pri prohlížení této stránky dochází ke spracování cookies, ktoré nám pomáhají zvyšovat kvalitu služeb. L= hs hrotem s vnějším závitem , dosedací plocha hladká s vnějším závitem , dosedací plocha kulová s vnějším závitem , dosedací plocha rýhovaná s vnitřním závitem , dosedací plocha hladká s vnitřním závitem , dosedací plocha kulová s vnitřním závitem , dosedací plocha rýhovaná Cementovaná, kalená, rýhová, s. Kolena s vnějším závitem.


Vyobrazení výrobků na webových stránkách je pouze informativní.

Změny parametrů zboží jsou vyhrazeny. MS58) lisovaná za tepla-určeno pro pracovní tlak max. Hadičník nerez s vnějším závitem x mm. Toulec s trnem na hadici a vnějším závitem pro připojování hadic pomocí skořepin.


Distanční sloupky s vnějším závitem na jedné straně a vnitřním závitem na straně druhé. Mají šestihranné tělo, délka vnějšího závitu je v daném průměru konstantní, délka vnitřního závitu je závislá na celkové délce držáku. Distanční držáky se závity slouží k vymezení vzdálenosti mezi dvěma součástmi. Univerzální rychlospojka pro stlačený vzduch, vodu a jiná média.


Tato rychlospojka je jednostranně uzavíratelná. Použití: pneuservisyřemeslnictví a další průmyslová odvětví Technické parametry: materiál: mosaz MS 58těsnění: perbunanpracovní tlak: barmax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.