středa 10. července 2019

Wc mísa zadní odpad

Wc mísa zadní odpad

Spodek je celokapotovaný, tzn. WC mísa, zadní odpad. Výlevka s mřížkou, splachovací nádržkou a nástěnnou vodovodní baterií. Jika Lyra Plus klozet kombi, svislý odpad. Jika Euroline kombinační klozet s hlubokým splachováním, svislý odpad.


Odpad mísy zadní rovný. S hlubokým splachováním. WC nádrž a WC sedátko není součástí výrobku. Mísa je opatřena hlubokým splachováním a má zadní odpad.


Wc závěsné Geberit Renova NR. Mísa je konstrukce s hlubokým splachováním a vodorovným odpadem. Zvýšen á výška cm. WC kombi DEEP by JIKA vodorovný odpad. Splachovací a napouštěcí mechanismus je předinstalován v nádržce.


Stačí pouze spojit nádržku s mísou dvěma šrouby. Sedátko není součástí WC ! Retro mísa , dovoz Anglie se zadním odpadem, vč. Keramika je standardně dodávána s jedním otvorem pro baterii, na zakázku lze dodat se třemi otvory, termín dodání je cca týdnů. Jeho instalace nevyžaduje žádné velké stavební úpravy. Je vhodný zejména tam, kde nejsou v dosahu nosné konstrukce.


Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC - MAK10. POZOR: WC sedátko, nádržku, trubky a. Podobné fráze: wc kombi zadni sikmy odpad , wc kombiklozet sikmy odpad , wc kombi lyra plus sikmy odpad , wc misa spodni odpad , wc misa stredni odpad ,. WC a záchody závěsné i stojící za trvale. Wc mísa zadní odpad Vyberte si náhradu níže v alternativním zboží. Více o značce JIKA Tradice a kvalita.


Tyto díly je nutné si přikoupit - viz. Pozor - kompletní kombi se skládá z více komponent. Vybírejte z širokého sortimentu samostatně stojících kombinovaných WC ! Je to klasika, která nezestárne, zvolit můžete i moderní hranaté tvary anebo retro design.


Při výběru nezapomeňte zohlednit přívod vody a též umístění odpadu. Související produkty. Toto řešení je vhodné pro všechny, kteří nemají dostatek místa pro umístění bidetu nebo nechtějí použít samostatnou bidetovou spršku. Jika Zeta Samostatně stojící klozet, svis. Sanitární keramika EGO od italského výrobce KERASAN.


Série EGO je designovou keramikou příjemně hranatých tvarů, která si nalezla velkou oblibu u zákazníků. Doba dodání: dostupný do dnů. Spodní odpad , hluboké splachování. Nabídku příslušných sedátek naleznete v příslušenství.


Standardní klozet za nízkou ce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.