středa 10. dubna 2019

Pozinkované profily ceník

Vybrali jsme několik jeklů, se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat. Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované , takže máte opět o starost méně. Jekly jsou pozinkované žárovou metodou. Sestavte si kompletní posuvnou bránu z jednotlivých komponentů v našem sortimentu.


Sloupky, rám a výplň vaší brány si.

Pozinkované materiály nevyžadují žádnou další údržbu či nátěry. Zinkovanou ocel lze recyklovat a udržuje si atraktivní vzhled. Materiály lze dle požadavků nadělit na požadované délky. V nabídce jsou profil. L profily mají vyšší odolnost proti korozi.


Skupina RAVEN sa snaží vychádzať v ústrety svojim zákazníkom ponukou širokého sortimentu hutníckeho materiálu, výrobkov zo železa a doplnkových služieb. Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U, profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků.

Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. Materiál dopravíme po dohodě s odběratelem na místo určení. Původ zboží vždy prokazujeme atesty.


Na požádání provádíme - zkoušku ultrazvukem, tryskání plechů, tvarové pálení dle požadavku zákazníka. Informace o pozinkované profily cena. Vyhľadávania súvisiace s výrazom pozinkované profily cena. Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily , které mají nespočet použití.


Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Obě varianty můžete mít v. Ceník hutního materiálu,druhovýrobků (formát XLS), MB, cenik_hutniho_materialu. Ceník spojovacího materiálu (formát XLS), MB, ceník spojovacího. Stavební profily I , U do 180mm.


Ocelové profily l ceník. Nabízíme rovněž závěsné pojezdy s vodícím profilem. Hliníkový profil L 100X60X- prodej pouze ve větším množství!

Skladem na externím skladu. Proč hliníkové profily a plechy právě od nás Ocelové plechy, ocelové profily - MONTECO STEEL. STEEL je velkoobchod s hutním materiálem. Profily a plechy nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. Jsou vhodné pro svařované, šroubované a nýtované konstrukce. Vážení zákazníci, od 9. Při vstupu do prodejny platí povinnost mít zakrytá ústa a nos.


Prosíme dodržujte odstup od ostatních nakupujících a prodavačů alespoň metry a pokud je to možné, plaťte bezhotovostně. Ocelové plechy od prověřených dodavatelů jsou od nás s dopravou zdarma od tun kamkoliv po ČR. Stálým zákazníkům dáváme výhodné ceny.


Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Všechny uvedené otevřené profily nabízíme v jakosti S235. V případě, že v našich skladových zásobách nenajdete vámi požadovaný typ či rozměr, neváhejte nás kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.