středa 17. dubna 2019

Optická vlákna osvětlení

SVĚTLOVODNÁ - OPTICKÁ VLÁKNA A SVĚTELNÉ ZDROJE PRO OPTICKÁ VLÁKNA Plastová světlovodná - optická vlákna jsou moderní, velice úsporný a variabilní způsob pro osvětlení interieru, exterieru i pro reklamu. Tento nový druh osvětlení přináší mnoho výhod oproti klasickým druhům osvětlení. Jsou výhodná zejména na dlouhé vzdálenosti, protože světlo prochází přes vlákno s malým útlumem ve srovnání s elektrickými kabely s kovovými vodiči. Kromě toho můžeme dosahovat rychlosti přenosu desítky Terabitů za sekundu, i. Eshop se svítidly, prodej, realizace, návrhy, poradenství.


S jejich pomocí můžete „vykouzlit“ např.

Optická vlákna tvoří relativně nové odvětví v segmentu osvětlení. Samotnou realizaci osvětlení z optických vláken. Díky použití dvou světelných zdrojů optická vlákna mají vyšší dosah světla, které jsou lepší než casiual sad a snadnější montáž. Minimální spotřeba energie (cca 3W ) - méně než nízkoenergetické žárovky.


Osvětlení nezahřívají a vyzařují teplo, také nevyžadují chlazení. To z nich dělá bezpečné. Muller Light dodává levná garážová vrata, světlovodná vlákna , reklamní projektce, exterierová reklamní světla, bezpečnostní nasvětlení hran schodů, osvětlení pro saun a parní lázně, držáky plazmových televizí a další produkty.


LED BAZÉNOVÉ PÁSKY A OPTICKÁ VLÁKNA.

Profil pro osazení LED pásky PROFIL PRO LED PÁSKY-PŘISAZENÝ. Kabely, optická vlákna , měřící přístroje Mtel. Audio a video konektory. Shenzhen Kepuai fotoelektrický Technology Co.


Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a pravidelně spolupracovat s některými z nejprestižnějších světelných designérů a architektů na světě. Produkt již pravděpodobně není v prodeji. Tento produkt byl pravděpodobně vyřazen z nabídky. Pokud si přejete získat více informací o jeho potenciální dostupnosti, tak nás neváhejte kontaktovat. Skleněná optická vlákna jsou odolná do 4°C a vynikají skvělou světelnou vodivostí.


Levnější plastová optická vlákna je možné instalovat do běžného interiéru nebo do infrasaun či parních saun – všude do teploty °C. Jsou-li instalovány do klasické či finské sauny, musí to být na místo pod lavice, max. Hledáte levné Dekor a noční světla online? Optické vlákna vďaka ich dlhej životnosti a flexibilite pri inštalácii sú fantastickým nástrojom pre vytvorenie dekorácií na vašom strope vo forme svetelného hviezdneho neba, rôznych. Než se rozhodneme pro konkrétní typ vláken, měli bychom si uvědomit, k čemu je chceme využívat.


Pokud chceme mít vlákna zavěšena v závěsu, pak je zásadním parametrem výběru délka vláken a počet kusů. Maximální délka nemusí být vždy výhodou, u taktilních (dotykových) technik volíme vlákna. Reflektory, optická vlákna a optika Vysoce kvalitní systém příslušenství pro optické aplikace Naše příslušenství pro optické aplikace zahrnuje kulaté a hranaté reflektory a reflexní fólie.


Popis: optická vlákna s koncovým vyzařováním jsou určeny především pro vyhotovení hvězdného a křišťálového nebe, montáž je vhodná do jakéhokoliv.

Mezi projektor a svazek vláken je zařazen skleněný barevný kotouč s tzv. Stejně tak je možné vykouzlit efekt plamenů ohně za kamny. Naprostou novinkou do exkluzivněj-ších saun jsou skleněné panely – např. Kouzelná hůlka svítící optická vlákna.


Na rozdíl od měděných drátů nemají optická vlákna problémy s elektrickou,. LE zatímco u páteřních spojů na velké vzdáleností se svítí polovodičovými. Jak už bylo řečeno, optická vlákna mohou být skleněná nebo plastová.


Lineární osvětlení – další možností je k osvícení prostoru sauny využít optická vlákna či pásy LE které budou upevněny na místa dlouhých linií v sauně. Je možné je tak připevnit na opěradla sedaček, do spár mezi jednotlivými palubkami, ale i na více netradiční místa, jako je například rošt na podlaze. Rádi používáme LED osvětlení , optická vlákna , bezeztrátový přenos světla, řízení osvětlení , stmívání a nejmodernější trendy v ovládání.


Spolupracujeme s předními výrobci z nichž některé exkluzivně zastupujeme v České republice. Prezentace produktů Cariitti OY. Speciální světelné efekty a osvětlení wellness a řešení pro sauny a parní sauny.


Působivé osvětlení Pro individuální osvětlovací prvky a osvětlovací řešení na míru: optická vlákna udávající tren LED systémy a skleněné trubice společnosti SCHOTT. Cílené osvětlení předmětů, kreativní design a bezpečné použití osvětlení , které se nezahřívá – působivá osvětlovací řešení společnosti SCHOTT. Tyto vlákna z optickým vláknem jsou odolná a zvládnou lámání nebo žvýkání.


Vynikající senzorické osvětlení , které povzbudí k relaxaci prostřednictvím hry. Skvělým vizuálním stimulátorem, a přitom také skvělou hmatovou léčbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.