úterý 12. března 2019

Omotávka výfuku moto

Omotávka výfuku , černá - Moto Čermák - Originální použité i nové díly pro motocykly. Speedmax - Termoizolační hliníková páska omotávka výfuku 10m. Snižuje sálavé teplo až o. DEi Design Engineering - ochranný sprej na termo izolační omotávky výfuků stříbrný 3ml. Tepelná páska, omotávka. Omotávka se Vám pak při schnutí stáhne a více se obepne kolem výfuku.


Výfuk chopper Turn Out. Komentář(e) Add to cart. Vysoké teploty jsou často nepřítelem výkonu a zároveň představují riziko pro některé životně důležité části vozidel. Termo omotávka výfuku 50mm x 10m – barevná. Chromová rozdvojka zapalovače, slouží k připojení dalších zařízení, 12V, pojistka Max.


A, vyrobeno z kvalitního plastu. Kurier Grobar: ty ešte nemáš moto karbec ,flakac jeden 1. Havarovaná Náhradní díly Moto Motorky, Skútry Bestpneu. ProdáPříčný tlumič výfuku. Moto tuning - omotávka výfuku 5m, z Hyperodvozu, inzerce. Univerzální omotávka výfukového vedení motocyklu ze žáruvzdorného materiálu.


Motohanz doplňky Harley-Davidson, chopper, díly, výfuky , nářadí, helmy. Zajišťovací pásky na omoty výfuku kusů empty. Abychom si udělali opravdu dobrou představu z čeho s výfuk.


ATV Baterie lithiové LiFePONabíječky baterií Testery autobaterií Závodní baterie - gelové, AGM -AUTO. Free UK Delivery on Eligible Orders! Huge Reductions on Top Brands. Shop at FC- Moto Official, Order Now! K omotání výfukových svodů poslouží bronzová univerzální omotávka výfuku M-Style o délcenbsp;m.


Omotávka výfuku moto

Vyznačuje se vysokou odolností vůči chemickým látkám a je velmi ohebná, což výrazně ulehčuje práci při aplikaci. Zadní moto stojany silniční. Potřebuji omotat konec potrubí u výfuku na ČZ3v místech kde prochází kolem filtrboxu.


Kupte pitbike VÝFUKY za skvělé akční ceny. Dokonalá tepelná ochrana pro 4taktní výfukové potrubí o průměru 26mm - mm. Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kvůli rychlejšímu odvodu plynů ve výfuku. Pomocí termoizolace udržíš výfukové plyny horké po větší délce svodu a nestane se tak, že by brzy ochlazené (hustší) plyny bránily jako zátka v odvodu těch dalších z válce.


Guma výfuku spojovací (mezi tlumič a koleno) universální 2takt. Použitý speciální materiál s tepluodolnými vlastnostmi zaručuje správnou funkci. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vhodné i na 4T skůtry. Materiál: Hliníkové tělo, nerezové konce.


Speciální kryt koncovky výfuku na motorku (cross, enduro, silníční, nake naháč) je speciálně navržen, aby pasoval na většinu výfuků motocyklů. Upevnění kryty je velmi jednoduché, pomocí dvou stahovacích pásků, která jsou ještě podložené absorpční gumou proti poškrábání při upevnění výfuku. Kryt výfuku na motorku je společně s upevňovacím materiálem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.