středa 20. března 2019

Jekl 50x30 cena

Jekl 50x30 cena

Měrná jednotka (MJ) S235JRHJakost. Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Ocelový uzavřený profil, obdélníkového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , slabostěnný.


Jekl 50x30 cena

Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Standardní výrobní délka metrů. Jekl 50xcena Jekl 50xmm potažený hnědým PVC, délka 4cm. Platnost cen: uvedené ceny jsou platné pro místa dodání v Jihomoravském,.


Prodejní cena je za: metr běžný. Al hliníkový jekl obdelníkový. Hliníkový jekl , obdélníkový profi. Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici!


Jekl 50x30 cena

Zdobený jekl - hranol pro ploty, brány a zábradlí 34. Hřídel jekl 50x50mm vč. Jekl se používá pro montáž oplocení z plastových plotovek. Jsme prodejní místo Transformu Lázně Bohdaneč, dostupnost na dotaz!


Jekly,Plastové zátky nerovnostranné,Plastové zátky rovnostranné,Tenkostěnné profily,Uzavřené čtvercové,Uzavřené obdelníkové,Zinkované,ZN zátky. Jekly čtvercové a jekly obdélníkové. Pro aktuální dostupnost a ceník uvedených označení jeklů nás kontaktujte:.


Nalezeno: 4produktů. Skupina RAVEN sa snaží vychádzať v ústrety svojim zákazníkom ponukou širokého sortimentu hutníckeho materiálu, výrobkov zo železa a doplnkových služieb. CZ-50x30x- Jekl hladký Vhodné pro všestranné použití např. Jekl – profil uzavřený – čtvercový. Trubky čtvercové , obdelníkové – jekly pozinkované.


Ceny připravíme na základě poptávky. Vyrobeno z oceli, bez povrchové úpravy. Udaná cena je již za celý kus o délce m,. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Stránka Stránka Stránka Stránka 4. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Jekl 50x30 cena

Záslepka jeklu 50xmm, plastová, H. Sklade1ks : Dostupnost: do dní: Číslo produktu. Srovnání cen TRANSFORM TRAPLAST jekl 50x30xmm, délka 00m, zinkovaný,potažený Hnědým PVC. Nejlevnější e-shop STAWEBNINY. Zboží za akční ceny, slevy. Uvedená cena je za kus.


Prodám vrátka pozinkovaná 100x10 jekl 4x drát výpletu 5mm. Povrchová úprava vypal. DPH pro množství 1-2ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.