úterý 15. ledna 2019

Tlačná dýka na krk

Milane, pokud mohu sám za sebe, tlačné dýky jsou mi nesympatické, i když přiznávám, že použití takového nože nemusí být zcela omezeno jen na jeden bod a. A, která se vyznačuje vysokou odolností. Tlačná dýka , neboli push dagger je. Platba převodem za 7- nebo na dobírku za 9-.


Ich rukovať držíte pevne v dlani a čepeľ vyt ŕ ča z pästi spomedzi prstov slerom dopredu.

Tlačné dýky sa nazývajú aj pästné dýky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hmotnost výrobku je 126. Pochva i rukojeť jsou vyrobeny z mahagonu.


Nože na krk sa dodávajú poväčšinou s malým púzdrom, v ktorom sú pevne upevnené. V rukojeti jsou dva broušené vltavíny o celkové hmotnosti 98ct, vložené v ořechu tagua. Do zahraničí nedodávám.


V nylonovém pouzdře s řetízkem na krk.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč 3Kč bez DPH 3Kč 313.


Systém nošení je pouzdro na krk nebo pouzdro na opasek. Push Knife Combo set Combo set - kombinace nože a tlačné dýky v jednom pouzdře. V našej ponuke nájdete aj tlačné dýky.


Dalo to veliké, ale opravdu velké množství práce, ale výsledek stojí za to! Budu moc rád za veškeré rady a nápady, už jen proto, že většinu věcí určitě neudělám na poprvé. Jejich rukojeť držíte pevně v dlani a čepel vyčnívá z pěsti mezi prstů slerom dopředu.


Urban Edge je dýka na EDC a každodenní přežití v městské džungli. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sečný nůž je každý, který známe.


Je výborný pro skryté nošení nebo zavěšení na krk. Má střenky pro úchop rukou a na ně navazuje čepel. Tlačný nůž má ostří ve tvaru hrotu šípu s oboustranným ostřím.

Střenky v tomto případe představuje malá rukojeť. Skladem 5Kč Detail. Zjistěte si na našem webu o produktu NŮŽ TLAČNÁ DÝKA UNDERCOVER TWIN ,. Set tlačných dýk obsahuje dve tlačné dýky s dvojitým ostrím z nerezovej ocele.


Vyrábí se ve třech provedeních čepele. Je určen na každodenní nošení a tak aby Vám co nejméně překážel. Byl vyvinut jako nůž na sebeobranu. Nožík je velmi ostrý a díky zubatému ostří také velmi.


Dlaňový nůž neboli tlačná dýka od Španělského výrobce nožů Martinez Albainox je funkčním i estetickým military doplňkem. Jeho černěná čepel je vyrobena z nerezové oceli a má délku cm. Celkově dýka měří 1cm. Kolem rukojeti speciálně tvarované do dlaně je obtočena černá šňůra. Miniaturní tlačná dýka určená jako bojový prostředek poslední záchrany.


Pro svoje malé rozměry se snadno ukryje v ruce nebo kdekoliv pod oděvem. Lze ji nosit i jako přívěsek na klíče nebo přívěsek na krk. Dýka se používá k obraně při nečekaném napadení a také na obranu všude tam, kam nelze pronést klasickou.


Dýka na krk Magnum SUB COMMANDER Specialista na nože a ostří Böker exkluzivně přináší mezinárodní selekci těch nejlepších značek nožů z celého světa. Americká značka United Cutlery se vždy vyznačovala jedinečným a inovativním designem svých výrobků, které pokrývají prakticky veškeré kategorie, od nožů až po meče. Bezpečná rukojeť umožňuje uživateli otevřít ruku a zároveň mít plnou kontrolu nad nožem.


Dodáván s pouzdrem pro zavěšení na krk s patentem Secure-Ex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.