pátek 18. ledna 2019

Simax chemicke sklo

Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Sklo SIMAX se řadí svým chemickým složením a vlastnostmi do skupiny čirých tvrdých boritokřemičitých skel 3. Vlastnosti předepsané těmito normami beze zbytku splňuje. Od tej doby prešla firma viacerými zmenami a dnes je držiteľom viacerých certifikátov kvality a výrobcom širokého spektra sklenených produktov - do domácnosti aj do laboratórií. Kromě varného skla pro domácnosti jako jsou čajové konvice, džbány nabo hrnky, sklárny vyrábí i průmyslové a laboratorní sklo.


E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Ze skla SIMAX se vyrábí široké spektrum výrobků technického a laboratorního skla. Sklo rozleptává kyselina fluorovodíková a koncentrovaná kyselina trihydrogenfosforečná, koncentrované horké alkalické roztoky sklo korodují.


Korozi zvyšuje trvalé střídání kyselého a alkalického prostředí. Na Slovensku sú stovky stavebných firiem, tak prečo by ste mali využiť naše služby? Prečítajte si o výhodách, ktoré Vám prinesie spolupráca s našou stavebnou firmou. Značka Simax se proslavila hlavně skleněnými mísami na pečení a pekáči. V podnikové prodejně toho najdete však mnohem více.


V sortimentu prodejny jsou výrobky Simax z těchto kategorií: nádobí na vaření a pečení, potřeby na servírování a skladování potravin, dětské lahve, vázy, dekorované sklo , technické sklo , laboratorní sklo a soustavy. Sklo však musí mít optimální chemické složení a musí být správně vychlazeno. Ve sklech soustavy Na2O-B2O3-SiOse totiž vyskytuje jev odmísení, který znamená, že původně homogenní sklo se rozdělí na dvě samostatné fáze, jednu vysoce křemičitou a druhou sodnoboritanovou.


Laboratorní sklo Skleněné laboratorní výrobky jsou vyráběny hlavně z chemicky a tepelně odolné skloviny Simax českých výrobců nebo ekvivalentních sklovin Duran, Ilmabor nebo Pyrex zahraničních výrobců s nízkou tepelnou roztažností. Borosilikátové sklo (Pyrex, SIMAX ) má nízkou tepelnou roztažnost a odolává lépe teplotám včetně teplotních šoků, proto se používá jako chemické a varné sklo , na světla motorových vozidel atd. Obsahuje oxidu křemičitého, ox. Je tvrdší, hůře tavitelné, lesklé a stálé. Je vhodné pro výrobu chemického a stolního skla.


Simax chemicke sklo

Náhradou části potaše vzniká. Vyrábí se z něho předměty dekorativní a umělecké. Laboratorní sklo a porcelán (3) Láhve a lahvičky (1) Skla podložní, krycí a hodinová, počítací komůrky (1) Vany a kolony chromatografické (1) Laboratorní plastik (31) Láhve, lahvičky a dózy (3) Mikrotitrační a PCR destičky (8) Mikrozku.


Tradiční varné sklo , na servírování studených i horkých nápojů. Vhodné do myčky na nádobí. Simax Kanvica sklenená Eva 1l, Kanvica je vyrobená z tvrdého boritokremičitého skla, čo je varné sklo , ktoré patrí v modernej kuchyni medzi žiadané materiály.


Výhodou je dlhá životnosť, hygienická nezávadnosť (je hladké a neporézne) a ľahká. Simax je kvalitní české sklo s dlouholetou tradicí výroby. Konvici můžete použít na. Dle Woulfa Hranaté Indikátorové.


Velký průměr hrdla usnadňuje manipulaci s prášky nebo viskozními látkami. Vylévací kroužek umožňuje čistou práci bez odkapávání. V případě potřeby z hlediska čistoty nerezových ! Ne že by to sklo nevydrželo, ale louh sodný je velmi nebezpečná látka a sklo velmi křehké a rozbitné ! Proto i pecičkový louh je v železných sudech nebo v plastu z bezpečnostních důvodů. Chemické sklo SIMAX je čiré ani se běžně nebarví. Když nic nebylo po ruce.


Vyberte si u specialistů na sklo. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo , ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Z našich sklenic si svůj oblíbený drink zaručeně vychutnáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.