středa 16. ledna 2019

Redukční ventil co2 praha

Tento ventil disponuje přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího tlaku během celého svařovacího procesu. Ventil redukční COspeciální. Snižuje výstupní tlak z tlakové láhve na požadovaný pracovní tlak a udržuje jej na konstantní hodnotě. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ventil co2. Redukční ventil COs ohřevem.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.

Vážení zákazníci, osobní odběr je možný pouze při platbě převodem. E-shop funguje standartním způsobem, doručení na dobírku je stále možné, ale prosíme naše zákazníky o maximální využívání bezhotovostní platby již při objednávce přímo v e-shopu. Lahvový redukční ventil pro CO2. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Vyzkoušeno mnoho let v provozu! Vybaven pryžovými ochranami, které chrání manometry (tlakoměry). Popis: Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je bezpákový s variabilní regulací výstupního tlaku.


Tato funkce umožňuje snížit tlak plynů z láhve na požadovaný výstupní (pracovní) tlak a zajišťuje konstantní.

Plně funkční nový bowden v hořáku, krk, hubice, průvlak 0mm, velmi silná svářečka. Volejte pouze v době otevření prodejny, děkujeme. Mini verze (pouze menší rozměry, výkon a použití stejné). Regulátor má vadný jehlový ventil pro regulaci výstupního průtoku plynu a při. Provoz: Použití v souladu s platnými předpisy.


Praha - Vysočany tel. Objednat: Zboží nelze objednat:. Kč (0- Kč) Dodáváno bez matice a hadicového nástavce. Nový redukční ventil COMicromatic. Zásilkovna - výdejní místa zítra.


Kvalitný redukční ventil na CO2. Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu. Jste tedy včas upozorněni, když COdochází. Nabízíme k redukčním ventilům i širokou škálu příslušenství a náhradních dílů. Opět se na Vás těštíme v pondělí 4. K dispozici jsou různé typy, v případě zájmu, vám rádi poradíme, který se hodí právě pro vaše potřeby.


Pojišťovací ventil 3bar. Na ventilu se nastavuje výše tlaku CO, který ovlivňuje množství bublinek v perlivé vodě. Ideální nastavení je na hodnotě 8.

Neplnitelná COláhev o obsahu 500g CO. Počítač bublin se zpětným ventilem a přísavka. COredukční ventil bez manometrů, s regulací výstupního tlaku 3. Základní sada redukční a jehlový ventil za 8Kč, doporučuji i zpětný ventil za 19- Kč.


Prodám set na výrobu codo akvária.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.