úterý 23. října 2018

Podlahová vpusť se suchou klapkou

Vpust podlahová - plastová exteriérová se suchou klapkou a košem boční 150x150. V naší nabídce najdete také univerzální podlahové vpusti , kde součástí balení je jak vodní, tak i suchá klapka (PVBU 50). Lineární žlab s bočním odtokem 40mm.


Vpustě jsou určeny pro vnitřní a venkovní použití. Výrábějí se s vodní hladinou nebo suchou i protizápachovou klapkou.

Také provedení s límcem,pro napojení hydroizolační stěrkou. Existují podlahové vpustě přímé a boční s odtokem DN 5110. Podlahová vpusť s plovákem, je určena pro vnitřní použití. Vyrábí se v provedení s celonerezovou mřížkou 150x1mm, s bočním odtokem.


Kanalizační vpusť spodní se suchou klapkou 160. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání vpust s klapkou.

Ve výběru najdete kvalitně zpracované vpusti s nízkou stavební výškou, vysokým průtokem nebo suchou klapkou. Snadná instalace je zaručena výškově stavitelným krkem. Kryt podlahové vpusti můžete zvolit mřížkový nebo s možností vlepení dlažby.


Pro instalaci v místech, kde může dojít k zamrznutí vody, použijte vpust se suchou klapkou. Mají suchou protizápachovou klapku, lze je zabudovat do potrubního systému o rozměru D 11 1mm. Výrobca: HuttererLechner. Dostupnosť: do dní.


Terasová vpusť so suchou klapkou HL80. Při jednorázové objednávce nad 3. Vyspělejším řešením, které nabízíme, je gajgr se suchou klapkou , která. Vyrábí se ve dvou variantách, se suchou klapkou , nebo vodní protizápachovou hladinou. Límec vpusti lze použít pro napojení s hydroizolační fólií, nebo stěrkou. Plast Brno) SI5PCSI5PCArt.


Interiérová a exteriérová vpusť s kolmým vyústěním. Vyrobeno z PP, PS a nerezové oceli DIN 1. Venkovní vpusti a gaigry, BOMA Milevsko.

Vpusť přímá 1x 1mm odtok pr. KG KVB 110S venkovní vpust 1boční Doprava zdarma. Nabídka podlahových vpustí se sifonem, se suchou klapkou , s plovákem, se suchou klapkou. Odpadní potrubí DN50.


Podlahové vpusti jsou dle typu vhodné do interiéru a exteriéru. Výhoda gravitační klapky je zvýšený průtok odpadní vody a nevysychá. Jedná se o unikátní řešení plováku, který po vyschnutí.


Klíčová slova: vpusť , gajgr, podlahová vpusť ,. Jste provozovatelem veřejného zařízení s mnoha sprchami, velkými umývárnami nebo snad velkou závodní či restaurační kuchyní? Takové prostory jsou náročné na častý úklid a nejefektivnější je čištění proudem vody. Kč VP_DOMVPM100: VPUSŤ PODLAHOVÁ 198x1spodní odtok DN 1se sifonem MARLEY: Ks: 0. Kvalitní SEBANPodl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.