pondělí 22. října 2018

Kabelové žlaby beton

Kabelové žlaby beton

Betonové kabelové žlaby. Stožárové patky železobetonové. Zpevněné plochy a komunikace. Kabelové betonové žlaby.


Kabelové žlaby beton

Vážení zákazníci, z důvodu zdražení od výrobce jsme byli nuceni od 1. Jako příslušenství se dodává poklop pro žlab. Možnost využití i jako meliorační kanál. Příslušenství kabelových lišt je kryt rohový, kryt plochý, kryt koncový, kryt spojovací. Vyrábíme ocelové i nerezové drátové nebo plechové žlaby.


Masivní betónový kryt žlabu může sloužit i jako chodník - pěší komunikace. Katalogový list - Žlaby , krycí desky. Výrobek je v těchto kategoriích. Krycí desky na paletě. Zesílený kabelový válec je design, který se používá docela široce.


Obvykle se tyto výrobky používají k určenému účelu - k pokládce elektrických kab. F- beton - lemy bazénů, bazénová dlažba, přelivné žlaby Firma F- beton z Lázní Bělohrad se již několik let zabývá výrobou betonových prvků určených k použití při zhotovení rodinných i veřejných bazenů. Další program tohoto závodu tvoří celá řada prefabrikátů pro budování železničních staveb – různé systémy nástupišť, odvodňovací žlaby , kabelové žlaby , poklopy, prefabrikáty pro železniční značkování. Schlosser – jedná se o různé druhy zámkové dlažby, obrubníky, příkopové tvárnice a další.


Od výrobce Hager zde naleznete elektroinstalační lišty a žlaby v podobě soklových, zárubňových a podlahových lišt, podlahových sloupků a stropních pilířků i flexibilní propojovací systém Tehalit. Vzhledem ke svému umístění a úrovni okolní konkurence má v tomto provoze význa. Perforované plastové žlaby , anebo kanály, slouží k ukládání kabelů všech rozměrů v rozváděčových skříních.


Díky silné stěně a silnému dnu mají kanály typu T T1-F výbornou odolnost proti namáhání a ohýbání váhou kabeláže větších rozměrů. Naopak typy T1-E,T1-EF jsou určeny pro nižší průřezy vodičů,které se používají zejména v řídících. Patky – betonové výrobky které slouží zejména pro upevnění dřevěných sloupů. Po sestavení tvoří jednolitý celek , který brání vymílání příkopu.


Zvýšení objemu odtékající vody lze docílit nastavením krajů žlabů deskou, čímž dojde ke zvýšení průtočného profilu. Drátěné žlaby HL system mají také zaoblené rohy proti poškození kabelů. Držáky Nosníky a podpěry Spojky Žlaby.


Kabelové žlaby beton

Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Jsou to kabelové žlaby Jupiter KZ s tloušťkou plechu mm a kabelové lávky KL s příčkami ve vzdálenosti 1mm. Dále samostatné kabelové příchytky 67xx, Omega příchytky, Dobrman příchytky a skupinové držáky SD které jsou dle normy montovány po maximálně 3mm. Pro napojení různých přípojek provádíme do trub vývrty.


Trouby jsou standartně vyráběny dle ČSN EN 206-pro stupeň agresivity prostředí XA1. Dle požadavku odběratele lze trouby vyrobit pro vyšší stupeň agresivity prostředí XF4. ID data mailboxes: 3yvn2y reg. X(A) s hroubkou zrna mm.


Při pokládce dbejte na to, aby byly žlaby stále v rovině a též na fakt, že základní rovinu bude vytvářet vrchní hrana betonové krycí desky. Se systémy OBO Betterman lze snadno realizovat kabelové žlaby s požadavky na extrémní vzdálenost podpěrných míst. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Celkový program je ovšem podstatně bohatší a zahrnuje v sobě celou řadu dalších prefabrikátů (prefabrikáty pro drátovody, odvodňovací žlaby , panely, svahovky, krabicové díly, atd.). Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


Jsme schopni nabídnout beton v malém i větším měřítku či vyrobit betonové prvky na zakázku, dle požadavků a potřeb zákazníka. Za dobu své existence prošla společnost řadou změn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.