pondělí 22. října 2018

Drenážní šachta s lapačem písku

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Opti-control drenážní šachta 3s hrdly 2mm s lapačem písku. ACO FLEX-CONTROL Šachta kontrolní drenážní DN 3mm 502.


Filtrační šachta je standardně dodávána s pochůzným plastovým poklopem zelené barvy, o nosnosti 2kg. Zajištění poklopu je řešeno dvěma nerezovými šrouby.

Výškový rozdíl mezi nátokem a odtokem dešťové vody je 2mm. Standardní výška filtrační šachty 6mm je zcela dostačující pro většinu instalací. Pomocí kontrolních šachet lze celý drenážní systém kontrolovat, proplachovat a čistit. Proplachovací, kontrolní a sběrná šachta pro drenážní systém budov. Různé typy šachet s lapačem písku nebo žlabem mají provedení podle oblasti použití a hlavního účelu použití.


Jednak lze kontrolovat jestli dren funguje a kdyby bylo nejhůř dá se do šachty. Kontrolní šachta zajišťuje snadný přístup do celého drenážního systému. Výrobce: Fränkische Rohrwerke, obchod: Dek.

Materiálem pro výrobu drenážních šachet je PVC-U. Pro drenážování staveb rodinných domků, průmyslových. Všechny prvky nabízeného drenážního systému jsou určené pro o. Popis: Vlnitá drenážní šachta umožňující kontrolu a čištění systému, jednoduše změnitelné provedení s lapačem nečistot a bez lapače. Poloha, tvar a velikost vstupních otvorů rovnoměrně rozložených po obvodu trubky zaručuje malý odpor při pohlcování vody a rovněž optimální odtok.


Trubky ACO Flex PE dosahují až dvojnásobné propustnosti oproti běžným drenážním trubkám. Drenážní trubka ACO Flex PE má černou barvu. Pomocí šachty je možné celý systém nejen revidovat, ale zároveň i proplachovat. Regulační drenážní šachta. Slouží pro proplachování a kontrolu drenáže budov.


BEST – DRENážNí šACHTICE 20. Celoperforovaná ohebná drenážní trubka z PVC-U DN m, žlutá. S 1K až S 3K 1ACO Drain S 1K až S 3K.


DRENÁŽNÍ ŠACHTA DN SORTIMENT Litinový poklop DN 3bez. LEGENDA NOVÁ DRENÁŽ ODVODNĚNÍ SPODNÍ STAVBY. Jsou koncipovány pro bezproblémové připojení na.

S výjimkou standardních revizních přímých a koncových šachet DN 4s variabilní výškou, jsou ostatní drenážní šachty vyráběny na zakázku, podle specifikací. Společnost GLYNWED s. Použití tohoto výrobku může zrychlit výstavbu a přinést úspory. Flexibilní trubky z PVC Osvědčeným drenážním systémem jsou ohebné trubky z PVC s vlnitou děrovanou stěnou. Midas International spol.


Popis produktu Poklop šachtového dna DN materiál plast , zatížení do t. Kanalizační plastové šachty jsou výhodné zejména pro svou lehkou montáž, odolnost proti korozi těsnosti. Nenašli jste v kategorii plastových šachet produkt. SIROBAU – revizní a proplachovací ke všem systémům Doporučená kombinace pro rodinné domy drenážní potrubí Siroplast-K DN 1drenážní šachta Sirobau S -3Tuto kombinaci lze využít pro drenážování, někdy i jako „trativod“ pro vsakování.


Tyčová drenážní PVC-U trubka Opti-drän DN 1se spojkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.