pátek 8. června 2018

Susicka na uzkou pracku

Rona Samozřejmě, takto jsem to myslela, pračku kousek předsunout (bude za ní těch chybějících 15cm díra), na ni dát nějaký ten mezikus-poličku, popř. Dnes odpoledne jsem strávila hledáním na internetu a zdá se, že je to reálné. Kombinovat značky bych se asi bála (ale třeba s tím má někdo zkušenost ) , protože předpokládám , že výrobce s tím počítá , takže ty spotřebiče na sebe fakt sedí. U pracky to je markantnejsi, ze vam pak haze, ale susicce to vadi taky. Zkuste stat na hrane schodu pouze na spickach s patou ve vzduchu.


Taky se vam to nebude libit. Dobrý den, bohužel se jedná o úzkou pračku. Na trhu lze najít i kombinace obojího.


Ani to ale není ideální řešení, protože sami výrobci připouští fakt, že díky složitosti často nastávají poruchy. Pračka a sušička v koupelně. Tradiční řešení, a to hlavně kvůli pohodlnosti. Ja to take porad resila, protoze mam 45cm hlubokou pracku a jinam dat susicka nesla.


Nakonec jsem to vyresila drevenou deskou (60×60×cm),kterou mi urezali v obi a uz rok se susicka ani nehla. Jde dát sušička na úzkou pračku 45cm? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kazda susicka sa na dat na praku.


Každá sušička sa nedá dať nad každú pračku - najprv musí platiť že pračka je minimálne taká hlboká. Pojďme se teď na naší pětici podívat trochu blíže. Zatial som spokojna, aj ked mame za sebou len par prani a suseni.


Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám AEG pracku a susicku. Ked som ich na seba postavila aj s medzikusom tak sa mi pri prani najprv zacala pohybovat susicka (spolu s celym medzikusom) a pri zmykani nasledne aj cela pracka až som musela proces prania prerusit. Nalezeno: 1produktů. Takze myslim ze ak budes pouzivat to co treba ako calgon a podobne tak by ti mala dlho vydrzat.


Inak to riesenie susicka na pracke je idealne. Susicka na slim pracku. Maju na to dokonca aj spoje. My mae inak este susiak nad vanou taky teleskopicky a vcelku dost sa tam.


Susicka na uzkou pracku

Mam jak pracku a susku tak i mikrovlnku, indukci a troubu. Jedine co jeste neni reklamovane je mikrovlnka. Suska po mesici odesla ridici jednotka, pracka vrzala pri vetsim obsahu pradla, troube furt lupali plechy jako kdyz se zahriva po celou dobu peceni, indukce nebere vsechno nadobi urcene na indukci a vyrobce rekl ze s tim nejde nic.


Medzikusy práčka - sušička. Textília sa obalí avivážou a tak sa hlavná funkcia osušiek eliminuje. Na podobnom princípe pracujú aj funkčné outdoorové odevy.


Susicka na uzkou pracku

V ich prípade je používanie aviváže úplne zakázané. Vyberajte si Sušičky bielizne podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na druhej strane aspoň doma by malo telo odpočívať a nemalo by na každom kroku bojovať s choroboplodnými zárodkami a alergénmi.


A rozhodne je lepšie používať sušičku, ako si v byte budovať vlhkosť a vytvárať ideálne prostredie pre plesne alebo prípadne sušiť bielizeň vonku a nechávať ju, aby natiahla všetok smog, dym, prach či peľ. Chcela by som sa informovať, či máte niekto skúsenosti s práčkou, ktorá má menšiu hĺbku ako sušička. Na vrchní stranu pračky nalepte samolepící černé gumové pásy.


Susicka na uzkou pracku

Dále nalepte úzké bílé pásky nahoru na bok pračky. Tím se zamezí pohybu mezikusu (A)(B)(C). K tomu je určena plastová kotva která se zachytí za zadní část desky pračky (D)(E). Mezikus položte na pračku a přišroubujte jej.


Jak jsem již zmiňoval. Musíte dobře zvolit množství a skladbu prádla podle materiálu. Pro sušení je většinou potřeba odebrat část prádla (vypere víc, než usuší a čím víc prádla, tím je zmuchlanější). Bavlna a směsi se suší při jiných teplotách, i když perou naráz.


Susicka na uzkou pracku

Takže várku sušíte. Na ni položte plastový mezikus, zatím dnem vzhůru. Do všech rohů umístěte umělohmotné podložky. Na ně přiložte samolepicí gumové kryty. Zepředu musí přesně lícovat.


Otvorem na boku mezikusu provlékněte jisticí popruh, provlékněte pod pračkou a volně vytáhněte z druhé strany. Záleží na tom, jaké nároky na prádlo kladete. Když ho vytáhnete ze sušičky, tak se rozhodně nemůže rovnat tomu, když ho vyžehlíte. Proto minimálně košile bude žehlit většina lidí i po vyjmutí ze sušičky.


Oproti tomu bavlněná trika stačí ve většině případů je složit a urovnat rukou. Pro zákazníky, kteří žehlí třeba i utěrky do kuchyně se nejspíš. Nájdených: 3produktov.


Pracku a susicka ako set.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.