pondělí 15. ledna 2018

Jekl profil ferona

Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Ekvivalent dle značení ČSN je pro S235JRH = ocel obdobná 11. Ocelový uzavřený profil , čtvercového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , slabostěnný. Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou.


Manipulační poplatek se vztahuje na registrované nebonitní zákazníky a neregistrované zákazníky.

Jekl - uzavřený profil. Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici! Nejnovější informace o provozu našich poboček se dozvíte v aktualitách. Zároveň bychom Vás rádi informovali, že od 1. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce, jekly obdelníkové, čtvercové i speciální.


Tyče kruhové valcovan�. Svým zákazníkům nabízí široký sortiment různého hutního materiálu, včetně hojně používaných jeklů, které nabízí v různých tvarech a rozměrech.

Uzavřené obdélníkové profily s podélným svárem, válcované za tepla. Měrná jednotka (MJ) S235JRHJakost. Základní cena za MJ ? Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit.


Albín Köszegi Zmocněnec pro kvalitu Tel. Jakl čtvercový průřez 15x15x5. Druhá část je praktická, zaměřená na samotné ocenění podniku FERONA , a. Feroně Brno, Vídeňská Tel.


Petr Zatrepalek píše: Já ti. Silnostěnné ocelové profily obdelníkové (jekly) Silnostěnné jekly uzavřené, obdélníkového půdorysu s podélným svárem, válcované za te. Přejít na web společnosti FERONA a. Uzavřené profily se čtvercovým průřezem, tedy jekly různých rozměrů i výrobních délek přesně podle vašich potřeb.


Tyto čtvercové profily nabízíme ve více jakostech s potřebnými atesty. Vyberte si ocelový profil s průřezem U – nabízíme široký sortiment profilů U ve výrobních délkách a rozměrech.

LIKNI NA stav skladu Moravské Budějovice. L profily mají vyšší. Jäklový profil uzavřený 40x20x5. Scénic příčka před zadní nápravou. Roxor – žebírková betonářská ocel DIN zn.


Materiál je jekl 35x3trubky 20mm,mezera mezi trubkama 9cm. Hliníkové profily L, U, T Nerezový a. Rad by som sa informoval a co spojky na hlinikovy profil 30xpre. Já jsem kupoval jekl 20x20x(železný) a cena byla za 1m 2-. Ostravy ale to je celkem jedno pokud tam je ferona nebo bývalá ferona nebo podobnej obchod. V děčíně je něco jako ferona ale na hliník.


Ono je problém, že ne všechno co má jekl karviná v ceníku mají skladem. Teda krome stareho ramu, tlusty trubky z ferony a svarovani. Standardní výrobní délka metrů. Uzavřené ocelové profily s obdélníkovým průřezem vysoké kvality za příznivé ceny.


Zajistíme rozměr a délku obdélníkového profilu dle vašich požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.